Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο Κυριος Σαμαράς, ο Κύριος Βενιζέλος και ο σκετος Αλέξης...

Ψήφο ανοχής στον Αλέξη!


Θανάσης Μαυρίδης , capital

Δεν ξέρω αν ο κ. Σαμαράς θλίβεται περισσότερο για το γεγονός ότι επί των ημερών του η συντηρητική παράταξη πέρασε μετά βίας την δεύτερη κατανομή ή για το έτερο μεγάλο γεγονός ότι δεν εξελέγη ο στενός του φίλος και συνεργάτης και πατριώτης Φαήλος Κρανιδιώτης. Ο κ. Βενιζέλος όμως μπορεί πλέον να είναι σίγουρος: Δεν το πήρε το κόμμα από τον Γιώργο. Ο Γιώργος του το έδωσε. Λοιπόν, Αντώνη και Βαγγέλη. Αφήστε τα πολλά - πολλά, αποδεχτείτε την ήττα σας και δώστε τα κλειδιά του πρωθυπουργικού γραφείου στις νέες δυνάμεις. Αλέξη, ήρθε η ώρα σου...

Ψήφο ανοχής στον Αλέξη! Είναι μία απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη. Τον Αλέξη ψήφισε ο λαός και δεν καταλαβαίνουμε για ποιόν λόγο δεν πρέπει η αριστερά να αναλάβει τις ευθύνες που συνεπάγεται η ψήφος του ελληνικού λαού. Δεν καταλαβαίνουμε εκείνους που θέλουν δήθεν να σώσουν την αριστερά από τον κακό της εαυτό. Στην πράξη θέλουν να νοθεύσουν την λαϊκή ψήφο. Από την στιγμή που ο λαός επέλεξε δημοκρατικά ως δεύτερο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας δικαιούται να πάρει την ψήφο ανοχής των υπολοίπων.

 
Ο Αλέξης λέει ότι μπορεί να μας βγάλει από τα σημερινά μας αδιέξοδα. Το λέει ο άνθρωπος τόσο καιρό και ένα σημαντικό κομμάτι του ελληνικού λαού τον πιστεύει. Γιατί να μην του δοθεί η δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του; Να πάει στις Βρυξέλλες και να διαπραγματευτεί. Να τους πει ό,τι νομίζει και να καταφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γιατί θα πρέπει να αποκλείσουμε αρχής εξαρχής την πιθανότητα να τα καταφέρει ο Αλέξης; Νέος είναι, δυναμικός είναι, καλές ιδέες έχει, γιατί να μην αποκτήσει το δικαίωμα να ηγηθεί μιας νέας προσπάθειας;

Μόνο Αλέξη που δεν έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς. Θα πρέπει να κάνεις αυτή την διαδρομή μέχρι το τέλος. Κι επίσης θα πρέπει οι ψηφοφόροι σου να είναι το ίδιο αποφασισμένοι με εσένα. Το ίδιο και τα στελέχη σου. Και θα πρέπει, ακόμη, να είναι το ίδιο ανεκτικά με τα στελέχη των άλλων κομμάτων. Ξέρεις για ποιες περιπτώσεις μιλάω Αλέξη. Για εκείνες που τα οργανωμένα στελέχη εμφανιζόντουσαν ως αγανακτισμένοι πολίτες και έβριζαν «προδότες» και «πουλημένους» τους πολιτικούς σας αντιπάλους και ζητούσαν να στηθούν κρεμάλες...
.................................

και το σχόλιο που μ' άρεσε:

ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
Aδελφια..Μην παρασυρεστε απο τα διαφορα ανοητα αρθρα, σαν το παρον, που θα διαβαζετε μεχρι τις επομενες εκλογες..!

Γιατι αραγε, οι μεχρι τωρα συνεργατες στο εγκλημα, οι κ.Βενιζελος-Σαμαρας, που μεχρι εχθες κυβερνουσαν και υπεγραφαν τα μνημονια μαζι, αποφασισαν να πουν ΟΧΙ σε μια νεα συνεργασια μεταξυ τους ??

Γιατι αραγε, την επομενη των εκλογων "ξαφνικα" θυμηθηκαν οτι το μνημονιο "διαπραγματευται" ?? Μηπως για να σας κλεψουν την ψηφο στις εκλογες του Ιουνη ?? - Εξαλλου στο κλεψιμο ειναι αριστοι..Ξεχασατε πως εκλεψε την ψηφο σας ο Παπανδρεου με το "Λεφτα υπαρχουν" ?? Εγω παντως ΟΧΙ.!

Ο Συριζα καθως και το καθε αντι-μνημονιακο κομμα δεν εχει κανενα λογο να συγκυβερνησει μαζι τους..Ακομα και στην ακραια περιπτωση που το Πασοκ-ΝΔ αποδεχθουν πληρως τις προεκλογικες θεσεις του, ο Τσιπρας οφειλει να τους πει "ΟΧΙ..ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ Κ' ΠΡΟΔΟΤΕΣ".!

Το ιδιο οφειλει να πει και οι κ.κ Καμμενος, Παπαρηγα και Μιχαλολιακος.!

Η παραπλανηση του Ελληνικου λαου ξεκινησε εχθες μεσω των Αβραμοπουλου-Γεννηματα στο MEGA..Εντεχνα προσπαθησαν να μας παρασυρουν στην παγιδα, που προσπαθει να μας παρασυρει τωρα ο Θ. Μαυριδης.!

Η νεα κυβερνηση, πρεπει να κινηθει στο εξης βασικο διπτυχο.

1) Το μνημονιο ειναι ακυρο και επαναδιαπραγματευεται εκ του μηδενος..Επαναλαμβανω..Εκ του μηδενος.
2) Οι κλεφτες στην φυλακη και τα κλεμμενα πισω.

Και για να γινουν τα παραπανω, η νεα κυβερνηση χρειαζεται τον απαιτουμενο αριθμο εδρων, που θα τους δοθει μονο απο τον Ελληνικο λαο, μεσα απο τις νεες εκλογες.!

Ηδη, την Κυριακη στειλαμε μεγαλα ονοματα-κομματοσκυλα στο σπιτι τους..Ευχομαι συντομα και στην φυλακη..Υπομονη ακομα λιγο μεχρι να εξολοθρευσουμε εντελως τις συμμοριες του Πασοκ-ΝΔ.!

Ο αγωνας συνεχιζεται.! - Δεν ξεχναμε - Δεν συγχωραμε.!

ΥΓ - Με ποιο κριτηριο κ. Μαυριδη αποκαλεις τον Σαμαρα και Παπανδρεου ως κυριους και τον Τσιπρα ως Αλεξη ?? Ειστε φιλαρακια ? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου