Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Αλληλοκατηγορούνται ΣΕΒ - Βενιζέλος για να το ποιός αγαπάει περισσότερο τους εργαζόμενους..

Τα λέει όλα το σκίτσο.....



Αλληλοκατηγορίες μεταξύ βιομηχάνων και Ευάγγελου Βενιζέλου εκτοξεύτηκαν χθες αναφορικά με το ποιός έχει την ευθύνη για τη μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22%.

Να καταργηθεί ο νόμος που μειώνει κατά 22% τον κατώτατο μισθό πρότειναν χθες οι Ελληνες βιομήχανοι και ταυτόχρονα, μέσω «κύκλων» έκαναν επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι οι εργοδότες πίεσαν την Τρόικα να μειώσει τους μισθούς !

Το ζήτημα προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, σάλο, αφού η επίθεση εναντίον του κ. Βενιζέλου εξαπολύθηκε με διαρροές δηλώσεων «κύκλων» του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανιών σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ τη στιγμή μάλιστα που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Αργά χθες το απόγευμα η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γενηματά δήλωσε: «Το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνο κόμμα, δεν απαντά σε κύκλους του ΣΕΒ. Απαντά μόνο σε δημόσιες τοποθετήσεις, τις οποίες η κρατική τηλεόραση έχει υποχρέωση να ζητήσει. Σε αυτή την περίπτωση, είναι προφανές, ότι το ΠΑΣΟΚ θα απαντήσει».

Νωρίτερα το μεσημέρι «κύκλοι» του ΣΕΒ σημείωσαν:

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιες εργοδοτικές οργανώσεις εννοούσε ο κ. Βενιζέλος, όταν μιλούσε για διγλωσσία σε σχέση με τα εργασιακά. Μπορούμε όμως, να του θυμίσουμε ότι πίσω από την πλάτη των Κοινωνικών Εταίρων συμφώνησε, την τελευταία στιγμή, ως Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με την τρόικα τη μείωση κατά 22% του κατώτατου μισθού, κάτι που κανείς Κοινωνικός Εταίρος δεν είχε διανοηθεί».

Απο iefimerida

Εντωμεταξύ, ο Βενιζέλος χαιρέκακα προβοκάρει τον Γερμανό "σοσιαλιστή" ηγέτη να απαξιώσει τον Τσίπρα...


Είναι που θα δίναν ανοχή σε μια Κυβέρνηση της Αριστεράς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου