Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Όταν μας λένε τα κανάλια να ξεπουλήσουμε τον πλούτο της χώρας και τις υποδομές που τις ΤΡΙΠΛΟπληρώσαμε (πχ δίκτυα ΔΕΗ), η ..."ελιτ" του τόπου ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!

...ΠΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


Καταφύγιο στη χλιδή
Αυξάνονται οι αγορές πολυτελών κατοικιών και διαμερισμάτων - αξίας πάνω από 1 εκατ. αγγλικές λίρες - στο Λονδίνο από Έλληνες, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg. Πώς o πληθωρισμός και η οικονομική αστάθεια οδηγούν το χρήμα εκτός Ελλάδας

Σε πολυτελείς κατοικίες στο Λονδίνο, επενδύουν τα χρήματά τους εύποροι Έλληνες, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, παρατηρείται αύξηση της ζήτησης πολυτελών κατοικιών στο Λονδίνο από ξένους κατοίκους, με αποτέλεσμα οι τιμές τους να ανεβαίνουν για τέταρτο συνεχόμενο μήνα το Φεβρουάριο.

Οι μεγαλύτερες αυξήσεις επενδύσεων από ξένους σημειώθηκαν από Έλληνες, Ισπανούς, Ουζμπέκους, κατοίκους του Χονγκ Κονγκ και Αμερικανούς.

Η αγορά ακινήτων στο Λονδίνο προσελκύει επενδυτές που φοβούνται την οικονομική και πολιτική αστάθεια στις δικές τους αγορές, σύμφωνα με τον κ. Λάιαμ Μπέιλι, που είναι επικεφαλής έρευνας του γραφείου Knight Frank.

Οι Έλληνες και οι Ισπανοί αυξάνουν τις επενδύσεις τους λόγω της δύσκολης κατάστασης των οικονομιών τους και οι Ασιάτες για να προστατευθούν από τον πληθωρισμό, αναφέρει το Bloomberg.

Ο κ. Μπέιλι θεωρεί ότι η εκδίωξη των ηγετών της Τυνησίας και της Αιγύπτου, που πυροδότησε εξεγέρσεις στη Λιβύη, το Μπαχρέιν και την Υεμένη, θα φέρει πιθανότατα περισσότερο χρήμα από τη Μέση Ανατολή στο Λονδίνο, καθώς οι πλούσιοι επιδιώκουν να προστατεύσουν την περιουσία τους. "Ο αριθμός των εθνικοτήτων που αγοράζουν κατοικίες στο Λονδίνο αυξήθηκε από 46 το 2009 σε 61 το 2010", είπε ο κ. Μπέιλι.

Οι τιμές των πολυτελών κατοικιών στο Λονδίνο αυξήθηκαν 1% το Φεβρουάριο σε σχέση με τον Ιανουάριο και 8% σε ετήσια βάση. Ο πιο ακριβός δρόμος της πόλης είναι η οδός Βικτόρια στο Κένσινγκτον, όπου το μέσο κόστος των κατοικιών ανέρχεται σε 6,43 εκατ. λίρες.

ΠΗΓΗ: NEWS 247

ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

ΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟ 10% ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΈΛΛΕΙΜΜΑ...

ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ MEGA ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ".

ΠΟΙΟΙ ΡΕ? 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου