Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥ, ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΜΗΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ....

Υπερκαλύφθηκε η δημοπρασία 3μηνων τίτλων

Το ποσό των 1.625 δισ. ευρώ με απόδοση 4,58% κατάφερε να αντλήσει ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) μέσω δημοπρασίας εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων που πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη.

Όπως μεταδίδει το DJ, στο ποσό περιλαμβάνονται και 30% μη ανταγωνιστικές προσφορές. Ακλουθούν οι λεπτομέρειες της δημοπρασίας, με τα ποσά αποτιμημένα σε ευρώ. Τα μεγέθη σε παρενθέσεις αφορούν στοιχεία προηγούμενης δημοπρασίας που έλαβε χώρα στις 21 Ιουνίου.

Έκδοση: Έντοκα γραμμάτια διάρκειας 13 εβδομάδων
Ημερομηνία ωρίμανσης: 21 Οκτωβρίου 2011
Δημοπρατούμενο ποσό: 1,25 δισ.
Προφορές: 3,845 δισ.
Αποδεκτές προσφορές: 1,625 δισ.
Ποσοστό υπερκάλυψης: 3,08 (2,94)
Απόδοση: 4,58% (4,62%)
Τιμή: 98,855 (98,846)
Ημερομηνία διακανονισμού: 22 Ιουλίου 2011

capital.gr

ΚΑΛΗ ΜΠΑΖΑ ΓΙΑ ΤΡΙΜΗΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΤΣΙ???

....ΓΙΑ ΤΑ 2ΕΤΗ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ XRIMANEWS, ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

Ω Θεέ μου: Το επιτόκιο των 2ετών ελληνικών ομολόγων αγγίζει το 40%


Ο κύβος ερρίφθη και το σημείο καμπής ξεπεράστηκε χωρίς να υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία γι' αυτό: το διάγραμμα του επιτοκίου των 2ετών ελληνικών ομολόγων είναι η μόνη απόδειξη που χρειάζεστε.Από μόλις 1,4% τον Οκτώβριο του 2009, όταν η Ελλάδα έκανε “περίπατο” στις διεθνείς αγορές προκειμένου να δανειστεί για διάστημα διετίας, το επιτόκιο βρίσκεται στο 38,5% σήμερα, οδεύοντας για το αδιανόητο ποσοστό του 40%.
Πώς μπορεί μία πολιτική (εθνική και κυρίως ευρωπαϊκή) να κριθεί επιτυχής, τουλάχιστον στο χρηματοπιστωτικό τομέα, όταν οδηγεί το κόστος δανεισμού από τον Παράδεισο στην Κόλαση;
Η Ελλάδα δε θα επιστρέψει ποτέ στις αγορές αν η στατιστική αποτελεί καλό σύμβουλο ή για να μιλήσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία, το πιθανότερο είναι πως η Ελλάδα θα χρειαστεί πολλά χρόνια πριν τολμήσει να σκεφτεί την επιστροφή της στις αγορές.

.
ΝΕΩΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ......







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου