Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Μπαρόζο: Λιτότητα ή τανκς για την Ελλάδα?

Ο μπουχέσας δείχνει το μέγεθος του πέους του?
Λιτότητα και ΔΝΤ βλάπτουν τη δημοκρατία
Το άσπρο – μαύρο έκανε πρόσφατα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μανουέλ Μπαρόζο, προσπαθώντας να πείσει για την αναγκαιότητα εφαρμογής των εξοντωτικών και αντιλαϊκών προγραμμάτων λιτότητας. Μιλώντας με κορυφαίο ευρωπαίο συνδικαλιστή του εκμυστηρεύτηκε την «ανησυχία» του μην τυχόν και στις τρεις μεσογειακές χώρες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της κρίσης, επιστρέψουν οι δικτατορίες σε περίπτωση που δεν υιοθετηθούν τα μέτρα λιτότητας! «Αν δεν εφαρμόσουν τα περιοριστικά μέτρα αυτές οι χώρες θα μπορούσαν να εξαφανιστούν υπό τη μορφή που τις γνωρίζουμε ως δημοκρατίες. Δεν έχουν άλλη επιλογή. Αυτή είναι η μοναδική», ήταν τα λόγια του. Με άλλα λόγια Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία αν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν δημοκρατία οφείλουν να επιβάλλουν τα εξοντωτικά μέτρα περικοπών. Αλλιώς θα έρθουν τα τανκς!
Το δίλημμα του Μανουέλ Μπαρόζο «λιτότητα ή τανκς» δεν είναι μόνο εκφοβιστικό και απειλητικό, αλλά κυρίως είναι παραπλανητικό γιατί η πραγματικότητα θέλει τη λιτότητα να συνοδεύει τα τανκς και τις περικοπές στα δημόσια έσοδα να επιφέρουν τα πιο συντριπτικά πλήγματα στις λαϊκές ελευθερίες και τα συνταγματικά δικαιώματα. Στον πραγματικό κόσμο επομένως, που δεν τέμνεται πουθενά με τα απογειωμένα κρυστάλλινα παλάτια όπου συνεδριάζουν οι αργυρώνητοι γραφειοκράτες της ΕΕ, το δίλημμα δεν είναι λιτότητα ή τανκς, αλλά λιτότητα και τανκς από την μια ή ακύρωση αυτής της πολιτικής.


ΠΗΓΗ: http://ciaoant1.blogspot.com/2010/07/update-10072010.html


Ποιος μιλάει είπαμε? Ο πρόεδρος της ΕΕ? Όλοι οι τεμπέληδες που δε δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους έχουν τις τύχες των λαών στα χέρια τους. Τα τσιράκια των τραπεζών το 'μάθαν το τροπάρι τους. Παρέα με τους υπαλλήλους τους (βλέπε περίπτωση Civitas - Η αποκάλυψη του ρόλου των ΜΜΕ: Πληρώνονταν (απο "Έλληνες" και ΞΕΝΟΥΣ) για να μας εξαπατήσουν) τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ  βομβαρδίζουν τα αυτιά μας με κάθε είδους τρομοσενάρια. ΡΙΧΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ! ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ... 


ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ! ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ! ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ! 

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ....ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ...ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ...ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ....ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΦΕΛΕΙΑ Η ΜΑΛΑΚΙA ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ.

    CARAVEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή