Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Για την Τράπεζα της "Ελλάδος" . Αφιερωμένο

Το βίντεο για την Τράπεζα της Ελλάδας της παρακάτω ανάρτησης είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που συνετέλεσαν τόσα χρόνια στη συγκάλυψη μιας απο της ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ πηγές, αν όχι την ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΗΓΗ των δεινών της Ελλάδας και του λαού της.

Την Τράπεζα της "Ελλάδος" και τις ελεγχόμενες απο αυτή "Ελληνικές Τράπεζες", οι οποίες για να μη ξεχνιόμαστε, μόνο τα τελευταία 2 χρόνια έχουν πάρει 108 ΔΙΣ απο τη κυβερνήσεις του Κωστάκη και του Γιωργάκη...

Σχεδόν δηλαδή ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΩΝ 110 ΔΙΣ.€!!

Το βίντεο αφιερώνεται σε αυτούς που συνετέλεσαν τόσα χρόνια στο κουκούλωμα του γεγονότος οτι απο το 1928 οι ΞΕΝΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ και τα ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ και ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ τους έχουν το ελεύθερο να αλωνίζουν, δηλ:
  • να εκδίδουν δραχμές (και τώρα ευρώ) όποτε και όσο τους συνέφερε
  • να χρεώνουν το λογαριασμο στο κράτος,
  • να ανεβοκατεβάζουν κατά το δοκούν το το δημόσιο χρέος,
  • να χρηματοδοτούν ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ τους (ίσως τώρα εξηγείται ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ τα τζάκια των Αθηνών), 
  • να κερδοσκοπούν εις βάρος όλων των υπολοίπων (ατόμων αλλά ΚΑΙ επιχειρήσεων) πνίγοντας τις υγιείς δυνάμεις του τόπου,
  • να κρατάνε όμηρους όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου.
Μη ξεχνάμε βέβαια και την πιο καραμπινάτη απόδειξη της εμπλοκής της ΤΤΕ στη διαδικασία δέσμευσης της χώρας στην Τρόϊκα, με το απίστευτο σκάνδαλο του Τ+10. Όποιος δεν το θυμάται ας μπεί ΕΔΩ.

Η Τράπεζα της "Ελλάδος" που ακόμα και τώρα ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΗΣ GOLDMAN SACHS και όλων των άλλων αδίστακτων κερδοσκόπων των "αγορών", είναι ενδεχόμενο να χρησιμοποιείται ως εργαλείο για τις επιδιώξεις οποιονδήποτε ξένων δυνάμεων. Αμερικάνων, Γερμανών, Τούρκων, Εβραίων, Κινέζων. Γάλλων, κοκ κοκ...

Όμως, πώς μπορούμε να ξέρουμε απο τη στιγμή που οι μέτοχοι της ΤΤΕ είναι κρυφοί εδώ και τόσα πολλά χρόνια? Τι δουλειά έχει ο Σόρος και συνανντίεται κάθε τρείς και λίγο με το ΓΑΠ? Είναι κι αυτός ιδιοκτήτης της ΤΤΕ?

Αφιερώμενο λοιπόν το βίντεο:

  1. Στους πολιτικούς. Που το 90% των βουλευτών δεν ξέρουν ΠΟΥ υπογράφουν, και πολλοί απο αυτούς είμαι σίγουρος οτι δεν ξέρουν ούτε ορθογραφία...  Ποιός περίμενε, όχι να καταγγείλουν, αλλά να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ στοιχειώδως έστω τον τρόπο λειτουργίας της ΤΤΕ.
  2. Ειδικά, στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ που ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ επι του θέματος... Κάτι που αποδεικνύει τον μάλλον ΥΠΟΠΤΟ ρόλο της. Η ιστορία κύριοι "αντιδραστικοί" δεν ξεγράφει.
  3. Στους Πανεπιστημιακούς, και ειδικά τους Οικονομολόγους και τους Συνταγματολόγους και τους Νομικούς. Εύγε. Άξιος ο μισθός σας.
  4. Στα ΜΜΕ που μόνο κατ' όνομα ασκούν δημοσιογραφία και έλεγχο της δημόσιας ζωής. Αλλά πως να το κάνουν όταν οι ιδοκτήτες τους είναι ταυτόχρονα και μέτοχοι Τραπεζών, κατασκευαστικών κ.α. "ευαγών ιδρυμάτων".
  5. Στη δικαιοσύνη, που παρείχε και παρέχει ακόμα κάλυψη σε όλα τα παράσιτα.
  6. Τέλος στον ίδιο το λαό: Που ο λήθαργος μας, άφησε όλα αυτά τα χρόνια τα εγχώρια τσιράκια να πουλάνε με ανταμοιβή τις σάρκες της χώρας μας σε όλη τη σάρα και τη μάρα του πλανήτη.
Ας δούμε ξάνα αυτό το βίντεο, καθώς το μόνο που ελπίζω είναι να βάλουμε μυαλό και να απαιτήσουμε να φύγουν όλες οι ΒΔΕΛΛΕΣ που έχουν κολλήσει στη χώρα μας και της πίνουν το αίμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου