Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η χρηματοδεσποτεία κινείται και προκαλεί τεκτονικές ιστορικές μεταβολές στην περιοχή μας: W.Tarpley απο τη Συρία: "Κανένας εμφύλιος! Ελεύθεροι σκοπευτές εκτελούν απλούς πολίτες στους δρόμους" (Βίντεο)

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία του αμερικάνου ιστορικού Webster Tarpley απο τη Συρία στο ρώσικο RT, ο οποίος μεταφέρει φοβερά συμβάντα, τελείως αντίθετα απο αυτά που μαθαίνουμε απο όλα τα ΜΜΕ, μαζί και τα ελληνικά:


ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ισραήλ και ο Αραβικός σύνδεσμος χρησιμοποιούν τρομοκρατικές ομάδες ή και ομάδες μουσουλμανων εξτρεμιστών και ελεύθερων σκοπευτών που δολοφονούν εν ψυχρώ πολίτες με στόχο την αποσταθεροποίηση της Συρίας. 

Και ενώ οι Κινέζοι που ακούγονταν οτι θα εμπόδιζαν τα σχέδια του ΝΑΤΟ, μάλλον βγάζουν την ουρά τους απ' έξω λέγοντας οτι θα ενεργήσουν σύμφωνα με αυτά που θα αποφασίσει ο Αραβικός Σύνδεσμος,

την ιδια στιγμή, τα Αγγλικά ΜΜΕ, σε άρθρο με τίτλο"η Τουρκία επιβάλλει κυρώσεις στη Συρία", αποκαλύπτουν τον βρώμικο ρόλο που παίζει και η Τουρκία στην στρατηγική αποσταθεροποίησης της χώρας και της μετά εγκατάστασης άλλης μια κυβέρνησης-μαριονέττα  Ο Tarpley λέει οτι ο "διάδοχος" που ετοιμάζουν, κάνει τάχα μου "αντίσταση" απο το Παρίσι, ενώ....., 

....σύμφωνα με το Αγγλικό άρθρο, δήλωσε οτι επιθυμεί τους Τούρκους να εισβάλλουν στρατιωτικά στην ιδια τη χώρα του!!

Και ενώ η πίεση αυξάνεται και στο Ιράν, οι Ρώσοι τέλος Δεκεμβρίου στέλνουν στην περιοχή της Συρίας ρωσικό αεροπλανοφόρο, μη ξεκαθαρίζοντας ακόμα τους σκοπούς τους. 

Η Κύπρος που πρωτοανακάλυψε κι αυτή φυσικό αέριο, ετοιμάζεται σε συνεργασία με το Ισραήλ και την Ελλάδα να εξάγει τέτοιες ποσότητες που μπορούν να καλύψουν ένα μεγάλο κομμάτι των ενεργειακών αναγκών της Ευρώπης. Αν αληθεύουν αυτά που κυκλοφορούν ευρέως για τα τεράστια μεγέθη των αποθεμάτων της Κρήτης τότε α) η περιοχή αναβαθμίζεται σε γεωστρατηγική σημασία, αλλά ταυτόχρονα μπαίνει σε κεντρικό σημείο στη διεθνή Σκακιέρα που παίζουν πόλεμο οι ισχυροί.

Τα πιθανά σενάρια που μπορεί να σκεφτεί κανείς (...δηλ. εγω) είναι δύο:

όλοι μαζί οι ανωτέρω εχούν ήδη συμφωνήσει να:
  • συντρίψουν στρατιωτικά και να ταπεινώσουν καταστρέψουν δύο απο τις ιστορικότερες (Ιραν) και ανεκτικότερες (Συρία) χώρες της γειτονιάς, 
  • να αρπάξουν οτι περισσότερο μπορούν απο τους πόρους της περιοχής 
  • και μετά να τους μοιράσουν, εξασφαλίζοντας την κυριαρχία τους, 

ή θα αρχίσει:
  • νέος "ψυχρός" πόλεμος, 
  • κουρσα εξοπλισμών,
  • νέες παραγγελιές στις αμυντικές βιομηχανίες, που 
  • για να πληρωθούν θα λαμβάνονται ληστρικά δάνεια απο τις "ανήξερες" Τράπεζες, με σκοπό να
  •  αυξηθούν τα Δημόσια Χρέη και να διαιωνιστεί η οικονομική υποτέλεια όλων των χωρών της περιοχής,
  •  συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας που ενώ δεν έχει να πληρώσει μισθούς, θα υποχρεωθεί να αγοράζει όπλα είτε ... με ευρώ είτε με δραχμές.
Μέχρι εκεί φτάνει η ...γεωπολιτική μου αναλυτική ικανότητα.

Αλλά το γεγονός οτι οι Χρηματοδεσπότες πάντα κερδισμένοι βγαίνουνε απο ένα πόλεμο, αυτό δε θέλει πολλές αναλυτικές ικανότητες να έχεις. Το ξέρεις απο τα βιβλια της Ιστορίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου