Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Που φτάσατε τους ανθρώπους? ...Η απελπισία στο αποκορύφωμα στις κατεχόμενες απο το ΔΝΤ χώρες

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Βουτιά από τον εξώστη του κοινοβουλίου της Ρουμανίας έκανε ένας άνδρας, διαμαρτυρόμενος για τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης. Εκείνη την ώρα βρισκόταν στο βήμα ο πρωθυπουργός. 

Από το μπαλκόνι του κοινοβουλίου της Ρουμανίας και μάλιστα την ώρα που στο βήμα βρίσκονταν ο πρωθυπουργός της χώρας Εμίλ Μποκ αποφάσισε να πέσει άνδρας, διαμαρτυρόμενος για τις περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, στο τραπέζι του διαλόγου της κυβέρνησης βρίσκονταν η πρόταση μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση, για το νομοσχέδιο που ορίζει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα.

Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, ο πρωθυπουργός αποχώρησε από το βήμα για να διαπιστώσει τι συνέβη, ενώ ο άνδρας λάμβανε ήδη τις πρώτες βοήθειες.

Ο άνδρας, του οποίου τα στοιχεία εξακολουθούν να παραμένουν άγνωστα, φορούσε μπλουζάκι, πάνω στο οποίο αναγράφονταν: "Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε".

Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο έφθασαν εμπειρογνώμονες από την Επιθεώρηση Εκτάκτων Καταστάσεων, ενώ ο γερουσιαστής των Φιλελευθέρων, Εμίλιαν Φράνκου δήλωσε ότι πριν πέσει από το μπαλκόνι, άκουσε τον άνδρα να φωνάζει: "Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου".

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου με σοβαρά τραύματα, ενώ τελικά η συζήτηση στο κοινοβούλιο αναβλήθηκε και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στην μέρα.

Δείτε (αν αντέχετε) το συγκλονιστικό βίντεο (Vid) στο 247

Μακάρι ο άνθρωπος να γίνει καλά και να επιστρέψει στην οικογένεια του, για την οποία έκανε οτι εκανε.... 

Για τα τομάρια της πολιτικής δε αξίζουν τέτοιες πραξεις. Δεν πολυνοιάζονται...

Μαλλον θα χαρακτηρίσουν τον άνθρωπο ως ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ και όχι απελπισμένο

Δείτε τι Νόμο πήγαν να περάσουν (απο προηγούμενη ανάρτηση):

 
Επωφελούμενη τής κρίσης, η κυβέρνηση προωθεί σχέδιο νόμου το οποίο, πέρα από τον πολιτικό έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, προβλέπει ότι οι δημοσιογράφοι θα υποβάλλονται σε υποχρεωτική ψυχιατρική εξέταση.
....
Εφημερίδες που δημοσιεύουν άρθρα τα οποία θεωρούνται ότι προσβάλλουν την εθνική κυριαρχία θα υπόκεινται σε λογοκρισία ή ακόμη και απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ συγχρόνως προβλέπεται η άσκηση δικαστικής δίωξης σε βάρος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου