Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

"Οταν η οργή των εργαζομένων και των συνταξιούχων για την περικοπή των ημερομισθίων, των μισθών και των συντάξεων δεν εκφρασθεί σε κοινή δράση, τότε θα περικοπούν ακόμη περισσότερο."

Φτάνει πια! Ως εδώ και μη παρέκει.

Του Μανώλη Γλέζου - "Δρόμος της Αριστεράς"

Οταν η οργή των εργαζομένων και των συνταξιούχων για την περικοπή των ημερομισθίων, των μισθών και των συντάξεων δεν εκφρασθεί σε κοινή δράση, τότε θα περικοπούν ακόμη περισσότερο.

Όταν η αγανάκτηση των πολιτών για τη μείωση των εισοδημάτων τους, για την ανεργία, για την ύφεση της οικονομίας δεν εξελιχτεί σε κινητοποιήσεις ανατροπής αυτής της πολιτικής, τότε η χρεοκοπία της οικονομίας της χώρας είναι αναπόφευκτη.

Όταν ο θυμός του ελληνικού λαού για το ξεπούλημα του τόπου στην τρόικα και την ολοκληρωτική κατάργηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας δεν μεταλλαχθεί σε εξέγερση, τότε επέρχεται και η υποδούλωση.

Δεν αρκεί η οργή, η αγανάκτηση, ο θυμός. Απαιτείται η έκφραση τους, η εξέλιξη τους, η μετεξέλιξη τους, η μετάλλαξη τους σε κοινή διαμαρτυρία, σε κοινούς αγώνες, σε κοινή εξέγερση εναντίον του δικομματισμού, του Μνημονίου, της τρόικας, εναντίον της υποταγής και της υποτέλειας και υπέρ της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Η απεργία της 23ης Φεβρουαρίου, προσφέρει την ευκαιρία να εκδηλωθεί η πλήρης αντίθεση του λαού στα σχέδια υποδούλωσης του. Παρέχει τη δυνατότητα να ακουστεί καθαρά η λαϊκή βούληση: Να φύγει η κυβέρνηση της υποτέλειας. Φτάνει πια! Ως εδώ και μη παρέκει.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου