Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δ. Σταμάτης (σύμβουλος Σαμαρά) : "Κοινοβουλευτική χούντα η συγκυβέρνηση". Δήλωση που έγινε στις 25.10!

«Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αυτή τη στιγμή, συνιστά κοινοβουλευτική χούντα», δήλωσε ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, απορρίπτοντας τα σενάρια περί κυβερνητικής συνεργασίας. 

Παρατήρησε επίσης ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν παρουσίασε ως προαπαιτούμενο τη ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης με 180 ψήφους.

«Έχω αντίθετη ερμηνεία από αυτή που είδα να αποτυπώνεται σήμερα στον Τύπο. Ο κ. Βενιζέλος δεν είπε ότι θα φέρει αυτή τη σύμβαση να ψηφιστεί με 180. Είπε ότι, ει δυνατόν να ψηφιστεί με 180. Ξέρετε γιατί το είπε αυτό; Διότι ως συνταγματολόγος γνωρίζει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί σύμβαση με παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων», επεσήμανε ο κ. Σταμάτης μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα FM.

Τόνισε τέλος ότι «προτείνονται άπειρες λύσεις εκτός από μια, να μην μιλήσει και να μην κρίνει ο λαός», δηλαδή εκλογές, και διερωτήθηκε τι είδους δημοκρατία είναι αυτή.

ΠΗΓΗ: STAR.GR

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ LINK ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ.

Στις 6.11 (10 μέρες μετά) ο κ. Σταμάτης ήταν ο ένας απο τους τρείς τη ΝΔ που μαζί με τον Βενιζέλο διαπραγματεύτηκαν το πλαίσιο της συνεργασίας την οποία (..last year) θεωρούσε "κοινοβουλευτική χούντα"! 

 ...ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου