Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

"Πρόταση" για Δημοψήφισμα, απειλές Ευρωπαίων για έξοδο απο το Ευρώ, παραιτήσεις βουλευτών, αποκαθήλωση ΓΑΠ: ΟΛΑ έγιναν για να εξασφαλίσουν οτι θα επικυρωθεί η Σύμβαση...


Ο δρόμος έχει πια στρωθεί: Είτε μια κυβέρνησης "εθνικής ενότητας", είτε ο Βενιζέλος, είτε ο Σαμαράς θα αποτελειώσουν τη δουλειά που άρχισε ο ΓΑΠ.

Δείτε σχετικές αναρτήσεις που ξεχώρισα σήμερα (κλικ στο τίτλο για να μεταφερθείτε στην πηγή):


Το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο πασχίζει με κάθε τρόπο και κάθε μέσο να επικυρώσει την κατοχική δανειακή σύμβαση που καθιστά την Ελλάδα προτεκτοράτο και αποικία .

Τα ντόπια πολιτικά φερέφωνα και οι εκπρόσωποι των ξένων επικυρίαρχων έχουν εξαπολύσει έναν άνευ προηγουμένων αγώνα να επικυρωθεί με κάθε τρόπο και κάθε κόστος η δανειακή σύμβαση που μας θέτει και επίσημα υπό κατοχή.
Βασική προϋπόθεση όλων η μη προσφυγή στην κρίση του ελληνικού λαού που μπορεί να ακυρώσει με την απόφαση του τα δεσμά που προσπαθούν και πασχίζουν να του επιβάλουν.


Στροφή από ΝΔ: "Ναι" στην δανειακή σύμβαση αν πάμε σε εκλογές!
Anti-ntp:Αυτοξεβρακώνεται μόνος του ο Σαμαράς... Και οι αλλοι απο κάτω θα τον ψηφίσουν...
Η Νέα Δημοκρατία για πρώτη φορά δεσμεύεται ευθέως, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα υπογράψει την δανειακή σύμβαση, υπό τον όρο ότι εντός της ημέρας ή αύριο το αργότερο, θα οριστεί ημέρα εκλογών.

Η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική γιατί σηματοδοτεί στροφή του...
κόμματος από την μέχρι σήμερα αντιμνημονιακή πολιτική. Βέβαια ζητάει εκλογές για να τροποιήσει τα μέτρα σε περίπτωση που εκλεγεί κυβέρνηση.

Κατά τα λοιπά σε ότι αφορά την κυβέρνηση, μεταξύ του υπουργικού συμβουλίου στις 12.00 και της σύγκλησης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχει παραιτηθεί η κυβέρνηση. Βέβαια να σημειώσουμε ότι ο Γ.Παπανδρέου δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα και πρέπει να αναμένουμε και τις δκές του κινήσεις.

Ελέγχει ακόμα και σήμερα περί τους 50 βουλευτές άμεσα και σίγουρα θα θέλει να διαπραγματευθεί κάποια πράγματα.



...και η επιβεβαίωση σε βίντεο...






ΥΓ1: Γιατί το χρηματιστήριο της Ελλάδας ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ αυτή τη στιγμή; (Διότι η ντόπια ολιγαρχία απαλλάσσεται από τον κίνδυνο -για αυτήν- του δημοψηφίσματος)

ΥΓ2: Τώρα είναι που φαίνεται η "γύμνια" του λαικού κινήματος, καθώς είναι φανερή η ανάγκη για ανατροπή της άρχουσας τάξης, αλλά είναι εξίσου φανερό ότι ο λαός είναι ακόμα ανοργάνωτος. Ετσι, απλά κάθεται και παρακολουθεί περισσότερο τα γεγονότα, αφήνοντας στις διάφορες "φατρίες" της άρχουσας τάξης να πλακώνονται μεταξύ τους, για το ποιος θα κάνει κουμάντο από εδώ και πέρα.

Δυστυχώς, όλες αυτές οι φατρίες έχουν στο μυαλό τους το ίδιο πράγμα, σε διάφορες παραλλαγές: Το πώς θα μας ρημάξουν(παρεμπιπτόντως, σήμερα είδα ότι ο Βενιζέλος βγήκε από το νοσοκομείο -"θεραπεύτηκε" φαίνεται. Και μάλιστα άλλαξε και γνώμη για το δημοψήφισμα, που πριν την "ασθένεια" του το υποστήριζε "ένθερμα").

ΤΩΡΑ είναι λοιπόν η ώρα για το λαό να εξεγερθεί και να διεκδικήσει και αυτός την εξουσία, με βάση τα δικά του συμφέροντα (στάση πληρωμών, έξοδο από ευρώ, κτλ, κτλ, κτλ). Τα περιθώρια (χρονικά και πολιτικά) είναι στενά. Μπορεί να το κάνει;


Και για να τελειώνω με τα “αστεία”.

Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι Επανάσταση! Πίσω στις αρχές του (υγειούς) πατριωτισμού, της ολιγάρκειας και της δημιουργίας ενός Κράτος Πολιτών που ΔΕΝ θα έχουν θέση λωποδύτες, παπαγαλάκια, ευλογημένοι δημοσιογράφοι και λοιπά σκουπίδια του δήθεν καπταλιστικού μοντέλου.

Παραμονή στην Ε.Ε. Ναι αλλά, με τοιυς δικούς μας όρους. Με μονομερή διαγραφή του χρέους και 10 κλικ πίσω στις συνήθειες και τιθς ανάγκες μας. Με καλή Παιδεία, σύγχρονη γεωργία και καταδίκη των τραχανοπλαγιάδων με τις “μερσεντέ”, τις “μπέμπες”, τα “καγιέ<” και ότι χαρακτηρίζει το καθίκια του lifestyle.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου