Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο φοβισμένος άνθρωπος είναι ένας υποταγμένος άνθρωπος

Η μυθολογία του φόβου (2012)
Όσο το 2012 πλησιάζει τόσο οι προαιώνιοι διχστές της ανθρωπότητας, άπληστοι και μοχθηροί εξουσιαστές, θέλουν να τρομάζουν, να φοβίζουν και να τρομοκρατούν...

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες...
ατσαλώστε την καρδιά σας και ενώστε τις δημιουργικές δυνάμεις
με ανθρώπους που αγαπάτε και σας γεμίζουν χαρά!


Όπως πολύ όμορφα λέει ο Δανέζης στον επίλογο της "μυθολογίας του φόβου":
«Η φιλοσοφία του φόβου που προσπαθούν κάποιοι να ενσπείρουν στις καρδιές των ανθρώπων μέσω της ιστορίας της καταστροφής του κόσμου το 2012 αποτελεί μια πανάρχαια μέθοδο υποταγής των ανθρώπινων συνειδήσεων.
Ο φοβισμένος άνθρωπος είναι ένας υποταγμένος άνθρωπος. Ένα πλάσμα έτοιμο να υπακούσει να ανεχθεί και να παραδοθεί χωρίς αντίδραση στην ροή των γεγονότων που οι άλλοι του επιβάλουν .
Η εκ νέου προσπάθεια διχασμού της παγκόσμιας κοινωνίας των ανθρώπων σε ΕΛΟΧΙΜ και ΝΕΦΕΛΙΜ σε ΞΑΝΘΑ και ΜΙΑΡΑ ΓΕΝΗ θα βρει απέναντί του όχι πλέον το σοφό υπάκουο άνθρωπο των δύο παγκοσμίων πολέμων αλλά τον συμπαντικό άνθρωπο. Τον άνθρωπο που έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι η πραγματική φύση του σύμπαντος κρύβεται πίσω από την ενότητα του Ενός και όχι απ’ την επ’ άπειρον διαιρετότητά του»

Δείτε την καταπληκτική τριλογία "η μυθολογία του φόβου" Των Θεοδοσίου και Δανέζη και οπλιστείτε με θάρρος... γιατί εμείς όλοι είμαστε οι συμπαντικοί άνθρωποι που αυτές τις ώρες δημιουργούν τη νέα αρμονική πραγματικότητα!






ΠΗΓΗ: ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου