Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ήξεραν από τις 3/5/2010 ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν και έψαχναν τρόπους να αναθεωρήσουν το αντισυνταγματικό μνημόνιο!

Ήξεραν τι υπέγραφαν από την πρώτη στιγμή και ζητούσαν αναθεώρηση του αντισυνταγματικού μνημονίου! Την ίδια ώρα προσπαθούσαν να πείσουν το λαό ότι όλα γινόντουσαν σωστά!
 
Έγγραφα ντοκουμέντα του Υπουργείου Οικονομικών

Οργή και πολλά ερωτηματικά προκαλούν τα έγγραφα του Υπουργείου Οικονομικών που δείχνουν ότι από τις 3/5/2010 έψαχναν τρόπους να αναθεωρήσουν το μνημόνιο που μόλις είχαν υπογράψει!
Στην ουσία γνώριζαν και οι ίδιοι από την αρχή ότι να νούμερα δεν βγαίνουν και παρουσιάζονταν ως μεσσίες στους πολίτες που φώναζαν για τις αντιαναπτυξιακές κινήσεις, αλλά και για το γεγονός ότι τίποτα δεν γινόταν για την αναδιάταξη της οικονομίας!
Δηλαδή, από τις 3 Μαίου του 2010 είχε πέσει επί τάπητος η πρόταση του Υπουργείου Οικονομικών για την αναδιάρθρωση των όρων του μνημονίου συνεργασίας και μάλιστα με έγγραφο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου αποκαλύπτεται ότι εκείνη τη χρονική περίοδο, αναζητούνταν η καλύτερη δικηγορική εταιρεία για την παροχή συμβουλών στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
Σύμφωνα με το έγγραφο που παρουσίασε το zougla.gr, η νομική εταιρεία Allen and Overy, με έδρα τη Βρετανία πληροί όλα τα κριτήρια.
 απο Olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου