Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ρε κάτι συμπτώσεις.....

Η Norges Bank με σύβουλο τον Rothschild ξεφορτώθηκε ελληνικά ομόλογα από το '09

Για όσους δεν το θυμούνται μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις του 2010 ήταν ότι tο επενδυτικό ταμείο του νορβηγικού δημοσίου αποτελούσε τον ένα από τους δύο μεγαλύτερους διεθνείς επενδυτές στο ελληνικό χρηματιστήριο με θέσεις και στην ελληνική αγορά ομολόγων ενώ ο ανεξάρτητος επενδυτικός σύμβουλος του ήταν μέλος της οικογένειας Rothschild. Μία σειρά περίεργων συμπτώσεων συνέδεαν το συγκεκριμένο ταμείο με την ελληνική κρίση, σε συνδυασμό με την οικογένεια rothschild αλλά και τους Soros, Paulson και άλλους από τους υπόγειους πρωταγωνιστές της 'υπόθεσης ελληνικής κρίσης'. Τις αποκαλύψεις για τις περίεργες συμπτώσεις είχε κάνει ο χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής κύριος Πάνος Παναγιώτου στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο ενώ είχαν δημοσιευτεί στον έντυπο και τον ηλεκτρονικό τύπο. Μεσούσης της κρίσης είχαν δει το φως δημοσιεύματα ότι τάχα το επενδυτικό ταμείο της Νορβηγίας στήριζε την Ελλάδα αγοράζοντας ομόλογα. Τίποτα δεν είναι πιο μακριά από την αλήθεια, ωστόσο και αυτό επιβεβαιώθηκε από τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν μόλις από την ίδια την εταιρία όπου φαίνεται πως έχει περιορίσει την έκθεση του σε ελληνικά κρατικά ομόλογα σε ποσοστό μόλις 0,1% του ενεργητικού του.

«Δεν βλέπουμε τα κρατικά ομόλογα ως ελκυστική επενδυτική ευκαιρία», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Reuters o υπεύθυνος για τη διαχείριση των 561 δισ. δολαρίων του ταμείου, που αντλεί τα έσοδά του κυρίως από τον πετρελαιοπαραγωγικό πλούτο της Νορβηγίας.

Το ταμείο κρατά μεγάλο ποσό ισπανικού χρέους αλλά η έκθεσή του σε Ελλάδα, Ιρλανδία και Πορτογαλία είναι αμελητέα, συμπλήρωσε.

Πότε, όμως, ξεφορτώθηκε ελληνικά ομόλογα το ταμείο της Νορβηγίας; «Περιορίσαμε την έκθεσή μας στην Ελλάδα κατά το ήμισυ το 2009, την ξανακόψαμε στο μισό το 2010. Στο τρίμηνο (Ιανουαρίου-Μαρτίου) είχαμε περιορισμό 10% και η έκθεση που έχουμε τώρα στην Ελλάδα δεν αντιστοιχεί παρά στο 0,1% του ενεργητικού», μας ενημερώνει ο υπέύθυνος της εταιρίας.
Αν μέχρι εδώ δε βρίσκεται τίποτα περίεργο σε όσα αναφέρονται, τότε αξίζει να θυμήσουμε ότι η Norges Bank είναι, μεταξύ άλλων, μέτοχος και σε εταιρίες πιστοληπτικής αξιολόγησης από αυτές που βομβάρδισαν και εξόντωσαν την Ελλάδα. Αν ούτε αυτό σας προκαλέι την οποιαδήποτε εντύπωση τότε αξίζει να μάθετε πως μέλος της οικογένειας Rothschild με επενδύσεις στην Ελλάδα συνομιλούσε και συμβούλευε την κυβέρνηση το 2010 να ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές του ΔΝΤ υποσχόμενο την αγορά ομολόγων αλλά και επενδύσεις δις ευρώ στη συνέχεια.
Όλες οι σχετικές αποκαλύψεις οι οποίες επιβεβαιώνονται η μία μετά την άλλη βρίσκονται στο νέο βιβλίο - συλλογή άρθρων, του κυρίου Πάνου Παναγιώτου με τίτλο "Υπόθεση Ελληνική Κρίση - Περίεργες Συμπτώσεις", το οποίο κυκλοφορεί από σήμερα από τις εκδόσεις Λιβάνη. Αποκτήστε το τώρα από το www.livanis.gr

ΠΗΓΗ: XRIMANEWS

Φαντάζομαι οτι και το γεγονός οτι οι Ροθσιλντ φέρονται να είναι (μεταξύ άλλων) ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ Τράπεζας της Ελλλάδος (δείτε σχετικά το Κουτί της Πανδώρας, και τη συνέντευξη του Καζάκη), είναι ,,,, άσχετο.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ Τ+3 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Τ+10 ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ-ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2009, ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου