Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ απο τον Κόλπο του Μεξικού: Που θα πάει το πράγμα?


Στο βίντεο που έχει ληφθεί απο Υποβρύχιο Τηλεκατευθυνόμενο Όχημα (ROV) φαίνεται οτι το πετρέλαιο άρχιζει να διαρρέει και μέσα απο τα πετρώματα του βυθού! Εάν είναι έτσι, τι μπορεί να το προκάλεσε?

Ίσως (?) μια διάτρηση στο φρέατιο της γεώτρησης κάτω απο την επιφάνεια του βυθού, όπως υποθέτει και ένας βουλευτής απο τη Florida (δείτε στο 2.31).


 Οι Αμερικάνοι βλεπουν αποσβολωμένοι να καταστρέφεται μια τεράστια περιοχή των ΗΠΑ, ο Ομπάμιας έχει αφήσει την BP να αλωνίζει μόνη της, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, και το πετρέλαιο και μεθάνιο συνεχίζουν να διαρρέουν εντός του Κόλπου με κίνδυνο να εισέρθουν στο Μεγάλο Θαλάσσιο Ρεύμα του Κόλπου του Μεξικού με οτι αυτό συνεπάγεται...

Δείτε σχετική αεροφωτογραφία (της 9ης Ιουνίου)
MODIS/Terra satellite image taken June 9, 2010

Εντωμεταξύ, οι Άγγλοι ενδιαφέρονται μόνο για το ποιός θα σώσει την BP (ποιός τον χέζει τον Κόλπο φυσικά) και η Telegraph προτείνει τον Μπλερ ως πρόεδρο της.

Μάλιστα...

Λέτε, με αφορμή αυτή την καταστροφή, να πάνε να περάσουν την παγκόσμια νομοθεσία-τέρας για το Εμπόριο των Ρύπων? (η εξήγηση ΕΔΩ).

Ήδη τα ΜΜΕ και ο Ομπάμιας άρχισαν να το προβάλλουν (δείτε και ΕΔΩ).

Είπαμε, τα κράτη έχουν πια σκύψει το κεφάλι στις επιχειρήσεις και τρώνε αβέρτα καρπαζιές σε κάθε περίπτωση. Οι λαοί τι κάνουν?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου