Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Η δημοκρατία καταρρέει παντού γιατί οι πολιτικοί δουλεύουν παγκοσμίως για τις τράπεζες.

Σε ένα Ιστορικό μπρα ντε φερ μεταξύ Δημοκρατίας και Τραπεζών οι αντιπρόσωποι του λαού υπηρετούν το εχθρό του. Χρησιμοποιούν μάλιστα δυνάμεις καταστολής και δημόσιους πόρους για να σώσουν τους αντιπάλους της Δημοκρατίας, και όλα αυτά κατ εντολή του ΔΝΤ που ανέλαβε ως παγκόσμιος ηγεμόνας.


Χιλιάδες Ισλανδοι πολιόρκησαν την βουλή της χώρας μετα το ξεπάγωμα των οφειλών στις τράπεζες με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι κατασχέσεις σπιτιών!

Η νέα τάξη πραγμάτων είναι εδώ και πολέμα να σταθεροποιηθεί. Το διεθνές τραπεζικό σύστημα είναι ο νέος θρόνος με παγκόσμια εξουσία. Ένα νεύμα να κάνει ο ηγεμών ή κάποιος διεθνής (Λ)οίκος της αυλής του, και ολάκερα έθνη σβήνουν από τον Χάρτη.

Όμως δεν είναι τόσο απλό. Ο κάθε θρόνος βασίζεται στην «αγάπη» του λαού.

Αποσύροντας τα χρήματα σας -το αντιλαμβάνεστε και εσείς- τους αφαιρείται δύναμη. Αποσύροντας μαζικά τα χρήματα σας από μια δύο ή τρείς τράπεζες θα τις δείτε απλά να καταρρέουν όλες. Είναι μπλεγμένες σε ένα ντόμινο πλανητικής κλίμακας που θα γίνει σκοινί γύρω από το λαιμό τους. Θα της δείτε να τρέχουν να υποστηρίξουν η μία την άλλη και τότε θα γνωρίσετε ποιος είναι ο εχθρός σας.

Ταυτόχρονα θα δώσετε τρία τέσσερα εγκεφαλικά σε κάθε τραπεζίτη, ενώ παράλληλα θα αφήσετε το ΔΝΤ χωρίς γη κάτω από τα πόδια του, και με μια αυλή ξεδοντιασμένους πεινασμένους διεθνείς Λ-οίκους.

Βεβαίως μετά ταύτα, θα μπορείτε να διαπραγματευτείτε αλλιώς του ορούς της παράδοσης τους, τα χρέη σας, τα δάνεια, την χρηματοδότηση στα μαγαζία σας, και τέλος πάντων ένα νέο ρόλο για όλους αυτούς τους γελοίους. Ρόλο πολιτικά ελεγχόμενο.

Υπενθυμίζω εδώ ότι έχει ειπωθεί -ακόμη και στον ΟΗΕ- ότι αυτό που μας χρειάζεται είναι περισσότερη Δημοκρατία. Κάνεις βεβαίως δεν εννοεί να ψηφίσουμε 5-10 φόρες ο καθένας σε μια κάλπη, ούτε να μιλάμε με τις ώρες στην Ελλάδα για τον ΓΑΠ, στην Ισπανία για τον Θαπατέρο και στην Πορτογαλία για τον Σώκρατες. Όλοι οι σοφοί που μιλούν για δημοκρατία για ΔΗΜΟ+ΚΡΑΤΙΑ και έννουν σκέψη σε παγκόσμια κλίμακα και δράση τοπική και συντονισμένη. Μιλούν για αυτό οργάνωση, για αντίδραση στην βασιλεία των τραπεζών και στην αυθεντία τους.

Η δημοκρατία απειλείται παντού γιατί οι πολιτικοί δουλεύουν παγκοσμίως για τις τράπεζες. Οι ελευθερίες και τα δικαιώματα αφαιρούνται και αλυσίδες και χαλκάδες μπαίνουν παντού. Η προάσπιση της όταν οι συνθήκες το επιβάλουν είναι καθήκον και υποχρέωση των πολιτών σε όλη τη Γή και βρίσκεται στο γενετικό κώδικα όλων των γραπτών συνταγμάτων.


ΠΗΓΗ: Το μεγαλύτερο blog της πόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου