Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τα σαλόνια αποφασίζουν για τ' αλώνια.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΡΟΚ, ΤΑ ΓΚΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΡΑΡΙ, ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΕΡΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΝΗΤΕΣ, ΟΙ "ΕΛΙΤ" ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ. 
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΑΠΗ, ΟΠΟΥ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: 
...."πολλοί φορείς που χρηματοδοτούνται από τους δήμους, όπως π.χ. τα ΚΑΠΗ, θα πρέπει να αναστείλουν ορισμένες δραστηριότητες, όπως π.χ. εκδρομές στο εξωτερικό ή δωρεάν διακοπές, για μία πενταετία, έως ότου αποκατασταθεί η δημοσιονομική σταθερότητα στη χώρα."
ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ:
 “το κράτος ξοδεύει πολλά για τη μεταφορά των μαθητών των απομακρυσμένων περιοχών και ότι καλό θα είναι να γίνουν περικοπές.”
Και τι να κάνουμε; Να μαζευτούμε 10 εκατομμύρια στην Αθήνα για να γλυτώσουμε, κάποια ευρώ;

Στέκει καλά ο άνθρωπος;

Ερήμωσε η ύπαιθρος, έμειναν κάποιοι λίγοι ΖΩΝΤΑΝΟΙ πίσω, να τους μεταφέρουμε και αυτούς στις μεγαλουπόλεις – τέρατα; Γιατί ήδη τους παππούδες της υπαίθρου, με το κόψιμο των συντάξεων και των φαρμάκων!!! με το ένα πόδι στον τάφο τους έχουμε.

Αντί λοιπόν ο αγρότης που μένει έστω 20χλμ, από την κωμόπολη στην οποία πηγαίνουν τα παιδιά του σχολείο και μέχρι τώρα πήγαιναν είτε με ναυλωμένο ταξί, είτε με λεωφορείο, να πάει το πρωί στο χωράφι του, ή ο κτηνοτρόφος στα ζωντανά του, θα αναγκάζεται να πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο. Λες και ο αγρότης ή ο κτηνοτρόφος έχουν ωράριο. Χαράματα σηκώνονται, απόγευμα γυρίζουν. Όχι αυτοί που έμαθαν να ζουν με επιδοτήσεις, και από τα έτοιμα, αλλά οι ΖΩΝΤΑΝΟΙ αγρότες, αυτοί οι τίμιοι άνθρωποι που έστω και λίγοι, υπάρχουν ΚΑΙ σήμερα.

Και το μεσημέρι κατάκοπος, ΑΝ προλαβαίνει, θα πηγαίνει να τα πάρει. Είναι λογική αυτή; Υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ; Αν μας βρείτε ΕΝΑ, εμείς τα παίρνουμε πίσω.

Εμείς υποστηρίζoυμε ότι.
Αν θέλουμε να βγει η Ελλάδα από την κρίση, θα πρέπει να υπάρξει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του κόσμου στην ύπαιθρο. Από εκεί θα έρθει η πρώτη και σοβαρή ανάπτυξη. Από την καλλιέργεια της γης μας! Από την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας. Είναι δυνατόν η Ελλάδα να εισάγει πορτοκάλια, μήλα και λεμόνια (και όχι μόνον!!!);;; Αυτή η ευλογημένη γη να είναι εδώ και πολλά χρόνια τόσο παρατημένη;

Όλα τα άλλα που λένε, θα έρθει ανάπτυξη το 2012, το 2013 κλπ, είναι κουραφέξαλα.
Μηδέν από μηδέν = μηδέν εις το πηλίκιον. Με ευχές δεν υπάρχει ανάπτυξη. Μόνο παροχή υπηρεσιών θα πουλάς και αυτό το μοντέλο έχει πεθάνει.

Το ποιος είναι ο σκοπός, όλων αυτών των “μέτρων” μέρα με τη μέρα, γίνεται ολοένα και πιο κατανοητός από τη μεγαλύτερη μερίδα των Ελλήνων. Για αυτό να έχετε το νου σας.
Εκτός και αν θέλετε να γίνει αυτό που είπε ο κ. Πρωθυπουργός. Θέλετε να το θυμίσουμε; Κάτι για … πέτρες έλεγε…

ΠΗΓΗ: http://ypotheto.blogspot.com/2010/10/blog-post_6968.html
απο το Olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου