Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ: Είναι Φοινικικό το Ελληνικό Αλφάβητο?

Σημ. Hypethros: ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ?


ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ) ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ "ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ" ΙΣΤΟΡΙΑ... 
......................................................................

Φοινικικό το αλφάβητο: διδάσκονται τα 13χρονα ελληνόπουλα στην πρώτη Γυμνάσιου σήμερα.
Από το βιβλίο "Αρχαία Ελληνική Γλώσσα" (σελ. 10) του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου της Α΄ Γυμνάσιου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Έκδοση Ε΄ του 2010 που τυπώθηκε σε 145.000 αντίτυπα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....


ΠΗΓΗ: Greatlie

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνατε!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Μακάρι να μας τα δίδασκαν έτσι ! Αλλά δυστυχώς μας μαθαίνουν αυτό που αναφέρατε πιο πάνω, δηλαδή το ότι το αλφάβητο ΜΑΣ είναι Φοινικικό ! ΜΥΘΟΣ !!!
    Φυσικά και ΜΥΘΟΣ! Και δυστυχώς αυτοί που προσπαθούν να μας "ξυπνήσουν" είναι ελάχιστοι !!! Γιατί περί αμάθειας και παραποίησης της αλήθειας μιλάμε! Και κάποτε πρέπει να ξυπνήσουμε και να ανοίξουμε τα μάτια μας!!! Πράγμα το οποίο δεν μπορεί να γίνει μαθαίνοντας όλα αυτά τα ψέματα για τον πολιτισμό μας!
    Τα θερμά μου συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά που προσπαθείτε να δείξετε τι πραγματικά εστί ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή