Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Απορρίπτει την πρόταση Τσίπρα για συνεργασία της αριστεράς η ΔΗΜΑΡ

Την άμεση ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών ζήτησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης μιλώντας σήμερα το πρωί σε συγκέντρωση υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, τονίζοντας ότι η φημολογία περί αναβολής των εκλογών δεν έχει κανένα νόημα.
 
Ο κ. Κουβέλης άσκησε κριτική και στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ τονίζοντας ότι τα κόμματα που οδήγησαν στην κρίση δεν μπορούν να εμφανίζονται σήμερα ως η λύση των προβλημάτων.

Η ΔΗΜΑΡ, είπε ο κ. Κουβέλης είναι μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που αρνείται να αποδεχθεί το δίλημμα ότι θα ακολουθηθεί η ίδια πολιτική ή θα χρεοκοπήσει η χώρα.

Σχετικά με την πρόταση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία του κόμματός του με το ΚΚΕ, τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους στις μονοεδρικές περιφέρειες, πηγές της Δημοκρατικής Αριστεράς τόνιζαν ότι πρόκειται για επικοινωνιακού τύπου πρόταση που δεν μπορεί να έχει τύχη, σημειώνοντας ότι αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για συνεργασία, θα γίνονταν πανελλαδική και όχι σε τοπικό επίπεδο, απορρίπτοντας έτσι την πρόταση.

Αύριο η ΔΗΜΑΡ θα παρουσιάσει τους άξονες του προγράμματός της ενώ την Τρίτη, ομάδα περίπου 11-12 πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που προέρχονται από την τάση των λεγόμενων «λοχαγών» του Κινήματος θα ανακοινώσουν την συμπόρευσή τους με τη ΔΗΜΑΡ.

Η ομάδα αυτή έχει δημιουργήσει την Κίνηση Νέας Σοσιαλδημοκρατίας και σύμφωνα με πληροφορίες κανένα από τα μέλη της δεν θα είναι υποψήφιο με τα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου