Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΟΙ εξελίξεις τρέχουνε μα η νύστα δε λέει να φύγει...

Βουητό........

ενώ ταυτόχρονα, παραδίπλα...

 


 

 Βουβό ροχαλητό...

Προσέξτε τώρα:

Σύμφωνα με αποκλειστικές και εξακριβωμένες πληροφορίες του newsbomb.gr, οι κ.κ. Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος έχουν λάβει «αξιόπιστες πληροφορίες» οι οποίες μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι «Στις εκλογές της 6ης Μάη θα επιχειρηθεί μια «επιστημονική» νόθευση των αποτελεσμάτων, με ενίσχυση των δύο κομμάτων εξουσίας ώστε να φτάσουν το «μαγικό» νούμερο του 50%, που θα τα νομιμοποιεί πολιτικά να συγκυβερνήσουν, σύμφωνα και με τις επιταγές της τρόικας και των δανειστών!».

Και μια είδηση που κρύβει πιθανές μελλοντικές εκπλήξεις...

Όσο για αυτό:

η εικόνα μιλάει μόνη της. Πάμε παρακάτω:
Επί της ουσίας τρόικα και δανειστές δεν θέλουν το ελληνικό κράτος να αποκτήσει τον έλεγχο των τραπεζών ούτε οι βασικοί μέτοχοι των τραπεζών να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα προνόμια του παρελθόντος. Κάτι που σημαίνει ότι στο τελικό πακέτο της ανακεφαλαιοποίησης δεν θα υπάρχουν ρήτρες ευνοϊκές για τους παλαιούς βασικούς μετόχους. Και καθώς οι ελληνικές τράπεζες θα υποστούν συνολική σωρευτική ζημία 40-41 δισ. για το 2011, απαιτώντας νέα κεφάλαια τουλάχιστον 36 δισ., τα πράγματα για τους παλαιούς μετόχους είναι δύσκολα. Γι’ αυτό κάποιες πηγές αναφέρουν ότι ίσως οδηγηθεί σε αναβολή και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των τραπεζικών ομίλων που είναι προγραμματισμένη για αύριο. Δείχνοντας απλώς ότι τα χειρότερα είναι μπροστά...
  • Δημοκοποι

    Παρακολουθουμε με αισθηματα αναγουλας τη μανιωδη προσπαθεια κυβερνησης,δημοσκοπων και καναλιων να εμφανισουν τα δυο ετοιμοθανατα κομματα εξουσιας σαν ανακαμπτοντα (!) λες και εμεις ζουμε σε αλλη χωρα και δεν εχουμε επαφη με τον κοσμο,που ψηφιζει.

    Αποδεικνυει αυτο,οτι τα κομματα αυτα και το σαπιο συστημα απο το οποιο αλληλοστηριζονται δεν εχουν καταλαβει τιποτε απο οσα συμβαινουν στην κοινωνια.Αντιθετως,κοροϊδευουν την κοινωνια θεωρωντας την ηλιθια.Αυτο δειχνει τη δικη τους εγκληματικη ηλιθιοτητα.Και θυμωνει ακομα πιο πολυ τον κοσμο,οδηγωντας τον ακομα και στην ακραια αγκαλια της ναζιστικης ακροδεξιας.Με τη βοηθεια της αμαθειας με την οποια τον εχουν γαλουχησει εδω και χρονια απο την απαιδεψια στα σπιτια και στα σχολεια και απο τον αμοραλισμο της ατομικης ευμαρειας με πληρη περιφρονηση στην κοινωνικοτητα,τη νομιμοτητα και την ισοπολιτεια.

    Αυτο το ετοιμοθανατο συστημα και τα βρωμικα καναλια του ειναι οι μαμές του αυριανου ναζισμου μεσα στη Βουλη.Αλλα,και της λαϊκης οργης μεσα κι εξω απο τη Βουλη.

    Το μειγμα ειναι εκρηκτικο.Και οι δημιουργοι του ειναι εγκληματιες,που θα επρεπε να τελουν υπο δικαστικη ερευνα.Αντ αυτου απειλουν κι ολας και συνεχιζουν τα παιχνιδια τους με την τηλεοπτικη και εντυπη προπαγανδα τους.
    Μετα θα τους φταιει ο λαος για το παρορμητικο και καθολου ψυχραιμο ξεσπασμα του.

Μπου..............(μ)!


Ανοίχτε τα μάτια και σκεφτείτε λιγάκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου