Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

ΧΟΥΝΤΑ - Κόπηκε η εκπομπή Καζάκη - Κακλαμάνου


Υπέβαλαν την παραίτησή τους από την εκπομπή ΑΕ και το ράδιο 9 και έδωσαν ραντεβού σε κοινό ανακοινωθέν την Κυριακή στο Άγαλμα του κολοκοτρώνη!!! Το anti-ntp.net είναι σε θέση να γνωρίζει οτι τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πολλές ενοχλήσεις από τον Μέτοχο του ράδιο 9 Δ.Κοντομήνα που είχε δώσει εντολές στον Μ.Κακλαμάνο να αποφεύγουν τις αναφορές σε μνημόνιο και Γερμανούς συγκεκριμένα. Ο Δημήτρης Καζάκης εχτές Δήλωσε στο anti-ntp.net: "Aν κάτι τέτοιο επιβληθεί, εγώ έφυγα.." Τα συμπεράσματα δικά σας... Ο Δ.Κοντομηνάς αφού εκτόξευσε τα νούμερα του ραδιοφωνικού σταθμού και τον έφτασε στο σημείο που ήθελε, άρχισε να κάνει παρεμβάσεις στην θεματαλογία της εκπομπής... Τους ευχόμαστε να επιστρέψουν το συντομότερο γιατί τους έχουμε ανάγκη.ΑΝΤΙ-ΝΤΠ

Και η ανάρτηση από το blog του Δ. Καζάκη για τον λόγο διακοπής της εκπομπής Α.Ε στο ράδιο9…
 
«Η Εκπομπή ΑΕ» στο Ράδιο 9 διέκοψε την λειτουργία της διότι οι συντελεστές της δεν μπορούν να συμμορφωθούν με τις «άνωθεν υποδείξεις». Ήδη από τις 9 Φεβρουαρίου και ημέρα Πέμπτη, οι ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού πληροφορήθηκαν ότι υπάρχει «υπόδειξη» αλλαγής πλεύσης. Σύμφωνα μ’ αυτήν επιτρέπεται η κριτική και μάλιστα αμείλικτη στο εσωτερικό πολιτικό σύστημα, αλλά επ’ ουδενί δεν πρέπει να τεθεί στο στόχαστρο το νέο μνημόνιο, η τρόικα, το ευρώ και η ΕΕ. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σταθμού το μνημόνιο πρέπει να «περάσει» οπωσδήποτε. Η «γραμμή» που δόθηκε ήταν απολύτως σαφής: «πολύ κακό το νέο μνημόνιο, αλλά τι να κάνουμε δεν έχουμε άλλη λύση».

Παρά την «άνωθεν υπόδειξη» η Εκπομπή ΑΕ εξέπεμψε κανονικά την Πέμπτη 9/2 αψηφώντας την νέα «γραμμή». Κατόπιν τούτου στάθηκε αδύνατη η συνέχιση της συνεργασίας διότι, όχι μόνο δεν δεχόμαστε «άνωθεν υποδείξεις», αλλά ούτε πρόκειται να υποκύψουμε στο καθεστώς της νέας κατοχής στα ΜΜΕ και στην χώρα. Οι συντελεστές της εκπομπής ανανέωσαν το ραντεβού με το κοινό τους και το σύνολο του ελληνικού λαού την Κυριακή 12/2 στις 5:00 μμ στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (παλαιά Βουλή). Θα είμαστε όλοι εκεί.

10/9/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου