Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Τί θέλουν να πάρουν απο την Ελλάδα οι Υπερδυνάμεις και οι Τραπεζιτες....


ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ? 

ΤΟ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Ή ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.

ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Από τον πινακα του Γκόγια ο Κρόνος τρώει τα παιδιά του η φωτοσοπιά επικεντρώνεται για κατανάλωση στο ελληνικό κοινό εξ ού και η σημαία μας ως πετσέτα της ανθρωποφάγας Μερκελ

ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ’ς

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΥΣ

Αμα φταίει η Μέρκελ για το χάλι μας, αν αυτή τρώει τις σάρκες της ελλαδάρας δεν χρειάζεται καν Κάθαρση, ούτε τιμωρία των πολιτικών. Δεν υπάρχουν λαμόγια τρωκτικά και βδέλλες που μας εβαλαν στο ΔΝΤ, μόνον …μεγάλοι φοροφυγάδες της επιλογής μας.  Μάλιστα αφού το πρόβλημα είναι διεθνές, τα ίδια συμβαίνουν παντού στην ευρωπη, η οποία στενάζει κάτω από τους Μερκοζύ, αν είσαι και “αριστερός” φταίει κι ο καπιταλισμός (“ηλίθιε”))) ! 

Ετσι οι αγγλοαμερικάνοι που προωθούν την ως άνω αναθεωρητική – της πραγματικότητας άποψη – με την ασύγκριτη υπεροπλία τους στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης συμπαρατάσουν ένα ευρύτατο μέτωπο διατήρησης του ζυγού της εθνοκάθαρσης στο σβέρκο του ελληνικού λαού που εκτείνεται από την ντόπια ΑΛΗΤ με όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό προσωπικό στη δούλεψή της έως την “αριστερά” που βλέπει “ταξικά” και “διεθνιστικά” για να ΜΗΝ δει το ζήτημα μας… Ευελπιστούν καθώς πλησιάζει η ώρα να μας βγάλουν από το ευρώ ότι θα είμαστε κάποιο προτεκτοράτο τους και θα λέμε φταίει η Μέρκελ(στα αγγλικά ακόμη καλύτερα !)) . Ιδού άλλη μία φωτοσοπιά που βγήκε χθες απ’  το σταυροδρόμι των κατασκόπων “πρόταγκον”. 

Ευρυματικό ! Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι οι ομάδες των κατσαπλιάδων που καίνε βάσει σχεδίου κοινού με τα ΜΑΤ(βλέπε ανακοίνωση Π.Ο.ΑΣ.Υ. παραπλεύρως), συντονίζονται απ' τα αμερικανόπληκτα ιντυμήντια που χρηματοδοτεί ο Σόρος και από τους φθονερούς αγγλομανείς του Σκάϊ...

Επί της ουσίας ουδείς αμφισβητεί  ότι η οικονομική σχέση ανάμεσα στα κράτη μέλη της ευρωζώνης αποτελεί άνιση συναλλαγή, ούτε ότι πρόκειται για ευρώπη δύο-τριων ή και περισσοτέρων ταχυτήτων. Αυτό όμως δεν είναι η αιτία για την κατάντια μας. Η ρεμούλα, το ροκάνισμα των κοινοτικών πόρων από τη διαπλοκή που κατάπιε κοντά 2 τρις ευρά, λέμε και συνεχίζει να χρεώνει όσο γίνεται τη χώρα για να τη ρευστοποιήσει με το αζημίωτο είναι το πρόβλημά μας . Οχι η Μέρκελ !  

Ομως ούτε οι αγγλοαμερκάνοι είναι το πρόβλημά μας γιατί κάνουν τη δουλειά τους όπως την κάνουν παντού οι Μεγάλες Δυνάμεις του πλανήτη. Εμείς οφείλουμε να αλλάξουμε πορεία και αυτό γίνεται μόνον αν απαλλαγούμε από τα πρακτώρικα λέλουδα του κατοχικού μετώπου. 

Δείτε πως παραπληροφορούν στον Σκάϊ και στο Μούγκα τιβί ευθέως με ψεύτικες ειδήσεις προκειμένου να ξεπλύνουν τα πολιτικά λαμόγια και να τεκμηριώσουν οτι ως πολιτικοί δεν ευθύνονται ποινικά για τη ρεμούλα μόνο “πολιτικά” πρέπει να τιμωρούνται !… ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΩΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗΟι εξελίξεις στην Ελλάδα και η ψήφιση του νέου Μνημονίου ουδόλως έχουν χαροποιήσει τις ΗΠΑ, καθώς βλέπουν ότι η εξέλιξη «γερμανοποιεί» τη χώρα σε βαθμό που αρχίζει και θίγει τα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα της υπερδύναμης. 

Σε άρθρο των New York Times που θεωρούνται η «φωνή» ειδικά της νυν κυβέρνησης των ΗΠΑ, εξαπολύθηκε πριν από λίγο επίθεση στην Γερμανία για την συμπεριφορά της απέναντι στην Ελλάδα, ειδικότερα, δε, για τις προβλέψεις του Μνημονίου, που οι ΗΠΑ θεωρούν αδύνατον να εκπληρωθούν από την Ελλάδα σε συνθήκες τόσο βαθιάς ύφεσης με αποτέλεσμα, όπως θεωρούν όλα τα think tanks της Ουάσιγκτον, να περιέλθει στο Βερολίνο ο πλήρης έλεγχος της ελληνικής οικονομίας με όλα τα επακόλουθα που μπορεί να σημάνει αυτό, ειδικά σε ότι αφορά τον ορυκτό πλούτο της χώρας σε βάρος των συμφερόνων της χώρας. 

Ένας ορυκτός πλούτος που υποθηκεύτηκε κανονικά με την ψήφιση του Μνημονίου την περασμένη Κυριακή και δεσμεύθηκαν προκαταβολικά όλα τα έσοδα, αν η Ελλάδα δεν καταφέρει να αποπληρώσει τα νέα δάνεια, κάτι που είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. 

Στο εκτενές αφιέρωμα της αμερικανικής εφημερίδας για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας οι NY Times «κατακεραυνώνουν» την Α.Μέρκελ και τον Ν.Σαρκοζί με το ερώτημα:

«Έχουμε ένα ερώτημα προς την κυρία Merkel και τον κ. Sarkozy και σε οποιονδήποτε στην Ευρώπη που συνεχίζει να επιμένει ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι τα μέτρα δεν είναι αρκετά αυστηρά:
«Έχετε δει την Ελλάδα τελευταία; Στην αυτονόητη υπόθεση ότι η απάντηση θα είναι όχι, ορίστε μερικά στοιχεία για εσάς:
 
Και αναφέρουν τα εξής στοιχεία:
- Το ΑΕΠ της χώρας έχει πέσει κατά 7%
- Από το 2009 το ένα τέταρτο των ελληνικών επιχειρήσεων έχει χρεωκοπήσει
- Οι μισές από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις λένε πως δεν μπορούν να πληρώσουν τους υπαλλήλους τους
- Ο ρυθμός των αυτοκτονιών αυξήθηκε κατά 40% στο πρώτο μισό του 2011
- Σχεδόν το μισό από όλους τους νέους κάτω των 25 ετών βρίσκεται στην ανεργία

Και κλείνουν με το ερώτημα: 

«Με άλλα λόγια η ελληνική οικονομία καταρρέει με όλη τη σημασία της λέξεως. Γιατί η Γερμανία επιμένει σε τέτοια μέτρα. Μήπως για να διαλύσει ότι έχει απομείνει»;
Στις ΗΠΑ θεωρούν ότι στην Αθήνα υπάρχει ένα ευρύτερο υπερκομματικό ή καλύτερα διακομματικό «γερμανικό κόμμα», με κορυφαία στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων να ανήκουν «ψυχή τε και σώματι» σε αυτό. Χαρακτηρίζουν τον Ε.Βενιζέλο «φωτοτυπία» του Β.Σόϊμπλε σε ότι αφορά τα φιλογερμανικά αισθήματά του και παρατηρούν πολύ προσεκτικά στις κινήσεις όλων των Ελλήνων πολιτικών. 

Πέρα από τον ορυκτό πλούτο και ειδικότερα το πετρέλαιο που «καίει» τις ΗΠΑ (για τις ΗΠΑ τα κοιτάσματα φυσικού αερίου είναι πολύ σημαντικά για την απεξάρτηση της Ευρώπης από το φυσικό αέριο της Ρωσίας, αλλά το πετρέλαιο είναι κρίσιμο για τις ίδιες) η γενικότερη ανάληψη του πλήρους οικονομικού ελέγχου της Ελλάδας από την Γερμανία (θεωρούν ότι η Γαλλία απλά ακολουθεί και δεν μπορεί να παίξει στρατηγικό ρόλο) θα είχε εξαιρετικά αρνητικό αντίκτυπο στις πολεμικές βιομηχανίες των ΗΠΑ σε ότι αφορά την δράση τους εντός της ελληνικής αγοράς. 

Στην Ουάσιγκτον έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η λυσσαλέα αντίδραση των Γερμανών και των λόμπι που ελέγχουν κατά της δωρεάν παραχώρησης των 400 αρμάτων μάχης Μ1Α1 Αbrams στην Ελλάδα. Μια παραχώρηση που σε οποιοδήποτε άλλο κράτος είχε ενεργή απειλή όπως συμβαίνει με την Ελλάδα, θα γινόταν δεκτή ως «μάννα εξ ουρανού», αφού η αξία του υλικού καινούριου είναι πάνω από 5 δισ. δολάρια, ενώ και μεταχειρισμένου στην άριστη κατάσταση που βρέθηκε από τους Έλληνες αξιωματικούς είναι τουλάχιστον 1,5 δισ. ευρώ. 

Το εντυπωσιακό για τους Αμερικανούς είναι ότι ενώ αντικαθιστούν υποχρεωτικά «αρχαίο» υλικό, τα άρματα Μ48Α5 (το “Μ48” κατά την αμερικανική ονοματολογία οπλικών συστημάτων σημαίνει ότι είναι «Μοντέλο 1948», δηλαδή σχεδιάστηκε το 1948, τρία χρόνια μετά τον Β΄Π.Π.) και οι Γερμανοί δεν έχουν να πουλήσουν ή να παραχωρήσουν άλλα άρματα μάχης, υπάρχει τέτοια σφοδρή αντίδραση, μόνο και μόνο για να μην μπουν τα αμερικανικά άρματα στην ελληνική αγορά με ότι αυτό σημαίνει σε πυρομαχικά των 120 χλστ. κλπ. 

Και το ερώτημα που διατυπώνουν είναι ότι «Αν αντιδρούν έτσι σε δωρεάν υλικό εύκολο είναι να φανταστούμε τι θα συμβεί σε μεγάλες προμήθειας που οπωσδήποτε θα γίνουν τα επόμενα χρόνια, όπως των μαχητικών αεροσκαφών». 

Οι Αμερικανοί θεωρούν ότι οι Γερμανοί  έχουν μπλοκάρει  όλες τις προμήθειες αμυντικού υλικού στην παρούσα φάση γιατί είναι άσχημα «πλασαρισμένοι» στην ελληνική αγορά αμυντικού υλικού λόγω των διαδοχικών σκανδάλων γερμανικών εταιρειών και αναμένουν να αναλάβουν τον ασφυκτικό έλεγχο της ελληνικής οικονομίας για να προχωρήσουν από θέση ισχύος εν συνεχεία σε αυτές. 

Θεωρούν ότι την ίδια αντίδραση αντιμετωπίζουν ή θα αντιμετωπίσουν όλες οι δωρεάν παραχωρήσεις αμερικανικού υλικού από ΤΟΜΠ Μ113 μέχρι μαχητικά F-15C/D. Mάλιστα έχουν σαφείς ενδείξεις ότι η παρτίδα των περίπου 450 οχημάτων παντός τύπου μπλοκάρεται από «γερμανικό δάκτυλο» που δεν εγκρίνει το κονδύλι μεταφοράς τους στην Ελλάδα!

Αμερικανός, υψηλά ιστάμενο στέλεχος της πρεσβείας στην Αθήνα, μιλώντας στο defencenet.gr έλεγε για την επιστολή του συνδέσμου γερμανικών βιομηχανιών στην Μέρκελ αναφορικά με την επιλογή των γαλλικών φρεγατών FREMM από την Ελλάδα, την οποία απαιτούσαν να μπλοκαριστεί γιατί θα γίνει «Με τα γερμανικά δάνεια» και σημείωνε ότι αυτές είναι πρωτοφανείς μέθοδοι ακόμα και για τύποις ανεξάρτητα κράτη, όπως εξελίσσεται η Ελλάδα.

Με αυτή την έννοια οι ΗΠΑ μόνο αδιάφορα δεν αντιμετωπίζουν την δημιουργία νέων πολιτικών σχηματισμών στην ελληνική πολιτική σκηνή, που θα είναι πλήρως «απογαλακτισμένοι» από το Βερολίνο. Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για την επιτυχία του εγχειρήματός τους, τόσο σε ότι αφορά την κίνηδη που προέρχεται από τη ΝΔ, όσο και από το ΠΑΣΟΚ…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ και πρέπει να έχουμε καθάρο το μυαλό... 

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ :

  • ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ-ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ...

ΕΙΤΕ,
  • ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου