Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Που πήγαν τα λεφτά?..... Που είναι?..... ΤΖΑ! ......ΝΑ ΜΕΡΙΚΑ!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ SIEMENS

"Επικρατεί έντονος προβληματισμός για το αν οι εννέα κούτες με τους λογαριασμούς από τράπεζες της Ελβετίας που έχουν φτάσει στη Βουλή οδηγήσουν τελικά σε δωροκηθέντες πολιτικούς.
Και αυτό παρά τη συγκρατημένη αισιοδοξία που εξέφρασε χθες ο πρόεδρος της επιτροπής Σ. Βαλυράκης, αλλά και τους υπαινιγμούς των προηγούμενων ημέρων, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. για τον εντοπισμό «ιχνών» που οδηγούν σε πολιτικά πρόσωπα που σχετίζονται με τις διαδρομές του «μαύρου χρήματος».
Ενδεικτική άλλωστε ήταν και η δήλωση του κ. Βαλυράκη σε δημοσιογράφους: «Η SIEMENS δωροδοκούσε μέσω ένα πλέγματος off shore εταιρειών μέσα από δαιδαλώδεις διαδρομές για να μην μπορεί να βρεθεί τίποτα». Για τον λόγο αυτό ελήφθη η απόφαση να αποταθεί η επιτροπή στους εμπειρογνώμονες της Τράπεζας της Ελλάδος προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της.
Χθες, εξάλλου υπήρξε μια πρώτη προσπάθεια για την κατάρτιση της περιβόητης λίστας με τα πολιτικά πρόσωπα που αναμένεται να κληθούν στην επιτροπή.
Ετσι, από τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου προτείνονται οι πρώην υπουργοί Γ. Βουλγαράκης, Χ. Μαρκογιαννάκης, Β. Πολύδωρας, Π. Παυλόπουλος, Π. Χηνοφώτης, Χρ. Βερελής, Μ. Λιάπης, Κ. Χατζηδάκης, Ε. Στυλιανίδης, Αλ.Βούλγαρης, Σπ. Βούγιας, Εμ. Στρατάκης, Αν. Νεράντζης και Μ. Μπεκίρης. Από τη Ν.Δ. διά του βουλευτή Κ. Τζαβάρα προτείνονται να καταθέσουν τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής που εισηγήθηκε στο ΚΥΣΕΑ την προμήθεια του συστήματος ασφαλείας C4Ι ήτοι οι Ε. Μαλέσιος, Κ. Καρτάλης, Δημ. Ευσταθιάδης, Γιάννης Σπανουδάκης (ο Ι. Τραυλός έχει ήδη καταθέσει), αλλά και οι Χρ. Βερελής, Θ. Τσουκάτος, Αν. Μαντέλης και Γ. Παπαντωνίου.
Πάντως, και οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι ο κατάλογος είναι πολύ πιθανό να εμπλουτιστεί, ενώ επέμειναν ότι υπάρχει «συναίνεση» ως προς τα κληθέντα πρόσωπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έλευση των πολιτικών θα ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα."

"Τις συχνές συναντήσεις που είχε με υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens, Μιχάλης Χριστοφοράκος, επιβεβαίωσε η γραμματέας του Κατερίνα Τσάκαλου, κατά την κατάθεσή της στην εξεταστική επιτροπή της Βουλή. Σύμφωνα με την Κατερίνα Τσάκαλου, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος επισκεπτόταν πολλές φορές την Ντόρα Μπακογιάννη στο γραφείο της στο υπουργείο, ενώ έστελνε δώρα στις ονομαστικές εορτές και τα Χριστούγεννα.
Όπως φέρεται να κατέθεσε, ο πρώην επικεφαλής της Siemens Ελλάδος είχε αραιότερες επαφές και με τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών, Πέτρο Δούκα, ενώ είχε πραγματοποιήσει και μερικές επισκέψεις στον τότε υπουργό Οικονομίας, Γ. Αλογοσκούφη.
Ακόμη, το "δεξί χέρι" του Μιχάλη Χριστοφοράκου υποστήριξε ότι όσες συναντήσεις και ραντεβού με πολιτικούς καταγράφονταν στο ημερολόγιό του ήταν ακριβέστατα, καθώς καταχωρείτο κάθε αλλαγή ή ματαίωση.
Παράλληλα, η Κατερίνα Τσάκαλου επιβεβαίωσε ότι η ίδια είχε εξασφαλίσει τα εισιτήρια για το ταξίδι του Μιχάλη Λιάπη με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, τον Ιούνιο του 2006, στην Αυστρία. Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ο Μ. Χριστοφοράκος είχε επαφές και με το Γιώργο Βουλγαράκη, ενώ δήλωσε ότι ο μοναδικός πολιτικός που είχε δει να επισκέπτεται τον επικεφαλής της SIEMENS Ελλάδας στο γραφείο του, ήταν ο πρώην υπουργός Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, Τ. Μαντέλης.
Κατέθεσε δε, ότι κατά την προεκλογική περίοδο πύκνωναν οι επαφές του Μ. Χριστοφοράκου με τους υπεύθυνους οικονομικών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είτε με πρωτοβουλία δική τους , είτε έπειτα από πρωτοβουλία του ίδιου.
Η κ. Τσάκαλου απάντησε και σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κ. Αϊβαλιώτη, ο οποίος ανέφερε: "Βλέπω πολλές φορές να εμφανίζεται (σ.σ. στο ημερολόγιο) το όνομα Σαμαράς, Τσοχατζόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Σκανδαλίδης, Λιάπης, Γείτονας, Βερελής. Είναι οι πολιτικοί που ξέρουμε;". "Μάλιστα" απάντησε η μάρτυρας, με τον Κ. Αϊβαλιώτη να την ξαναρωτά αν "είναι όλοι αυτοί οι πολιτικοί που ξέρουμε". "Μάλιστα" επέμεινε η Κατερίνα Τσακάλου"

"Η αποκάλυψη της «Ε» περί ύπαρξης συγκεκριμένου κωδικού (10100) στη Siemens Ελλάδας τη «χρυσή περίοδο» του Μ. Χριστοφοράκου, μέσω του οποίου καλύπτονταν οι δωρεές προς τους VIP πολιτικούς, απασχόλησαν χθες την εξεταστική επιτροπή. Στο πλαίσιο αυτό ο βουλευτής της Ν.Δ. Π. Καμμένος, και με αφορμή το γεγονός ότι ο κωδικός αυτός ουδέποτε ερευνήθηκε από τη Δικαιοσύνη, ζήτησε να παρέμβει το ΣΔΟΕ και να διενεργήσει ελέγχους στη Siemens Ελλάδας. Αλλά και ο πρόεδρος της επιτροπής Σ. Βαλυράκης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης.
Ο κατάλογος
Σ' ό,τι αφορά τις καταθέσεις των μαρτύρων, αναμένεται σήμερα να παραδοθεί ενώπιον της επιτροπής ο κατάλογος με τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν αναλάβει να καταρτίσουν οι βουλευτές Π. Οικονόμου (ΠΑΣΟΚ) και Κ. Τζαβάρας (Ν.Δ.) αντίστοιχα.
Χθες ωστόσο ήρθε να προστεθεί και το όνομα του Σ. Κόκκαλη στη λίστα των μαρτύρων, που ενδεχομένως θα κληθούν στην εξεταστική επιτροπή.
Αφορμή υπήρξαν οι δηλώσεις του Α. Βγενόπουλου σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο επιχειρηματίας αναρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν έχει ζητηθεί από τον κ. Κόκκαλη να καταθέσει, αφού ήταν ο μεγαλύτερος συνεργάτης της Siemens.
Τη συγκεκριμένη πρόταση διατύπωσε ο Π. Καμμένος. Απόφαση δεν ελήφθη. Αλλά ο κ. Οικονόμου τάχθηκε υπέρ της κλήσης και του Α. Βγενόπουλου, ώστε οι δύο μάρτυρες να εξεταστούν κατ' αντιπαράσταση.
Κρυφτούλι
Την ίδια στιγμή συνεχίστηκε το «κρυφτούλι» μεταξύ των δύο μεγαλύτερων κομμάτων σε σχέση με τους τραπεζικούς λογαριασμούς, με τους βουλευτές να υπαινίσσονται, χωρίς όμως να προχωρούν σε αποκαλύψεις, ότι έχουν εντοπιστεί λογαριασμοί με διαχειριστές πολιτικά πρόσωπα και αποδέκτες πολιτικά κόμματα.
Μάλιστα, ο όγκος των τραπεζικών λογαριασμών αλλά και το πλήθος των μαρτύρων που πρόκειται να καταθέσουν φαίνεται πως φέρνουν πιο κοντά την εξεταστική επιτροπή στη διατύπωση νέου αιτήματος παράτασης των εργασιών."
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ.... ΜΗ ΤΑΛΑΠΩΡΕΙΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ (ΠΟΥ ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ......), ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..... ΟΛΑ ΠΑΡΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ...  ΜΗ ΤΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΟΜΑΙ, ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.... ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.... ΘΑ ΑΔΕΙΑΖΕ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΣΥΧΑ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΖΟΥΛΑ? ΤΙ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ? ΕΔΩ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΔΎΟ, ....ΤΡΕΙΣ, ....ΠΕΝΤ', ...ΕΞΙ, .....ΧΊΛΙΕΣ ΕΦΤΑΚΟΣΙΕΣ ΤΡΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΜΙΖΟΥΛΕΣ!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΑΠΟ ΤΟ OLYMPIA.GR)
"ΜΑΡΤΥΣ (Ιωάννης Κεφαλογιάννης): Θα σας πω πώς τέλειωσα εγώ αυτή την ιστορία. Όταν ενημερώθηκα στο γραφείο μου ότι είχε υπογραφεί από το Διοικητικό Συμβούλιο η σύμβαση με τις εταιρείες για την προμήθεια των ψηφιακών παροχών –τότε ήταν στην Ξενοφώντος το Υπουργείο- έφυγα αμέσως από το Υπουργείο και στον πρώτο στον οποίο πήγα, επειδή ήταν δίπλα, ήταν στο Γεννηματά. Του είπα: «Γιώργο, αυτό και αυτό έχει συμβεί και εγώ πάω στον Ζολώτα να υποβάλλω την παραίτησή μου». Μου είπε: «Έχεις δίκιο, αλλά επειδή γίνεται μια προσπάθεια γενικότερη για τον τόπο, η παραίτησή σου θα παρασύρει και την παραίτηση όλης της Κυβέρνησης και αυτό είναι κάτι το οποίο και εγώ θέλω να στο πω».
Εν πάση περιπτώσει, έφυγα από εκεί, πήγα στο Ζολώτα, του είπα τα καθέκαστα και υπέβαλα την παραίτησή μου. Τον ευχαρίστησα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και για την συνεργασία την οποία είχαμε.
Δεν είχα επικοινωνήσει με τον κ. Μητσοτάκη, τον οποίο ενημέρωσε φυσικά ο κύριο Ζολώτας και έψαχνε να επικοινωνήσει μαζί μου. Επικοινώνησε πολύ αργά το βράδυ και με παρακάλεσε να πάω από το γραφείο του. Πήγα και  μου είπε και εκείνος να μην παραιτηθώ. Του είπα: «Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το συζητώ. Υπέβαλα την παραίτησή μου στον Πρωθυπουργό. Δεν συζητείται.» και με παρακάλεσε να αναβάλω για μία ημέρα την παραίτησή μου, πολύπειρος περί την πολιτική, διότι εάν εγώ έβγαινα να δηλώσω ότι παραιτήθηκαν γι’ αυτούς τους λόγους, θα ήταν ένας κόλαφος για το πολιτικό σύστημα της Χώρας.
Και έτσι, την επαύριο μεθοδεύτηκε η διαφωνία μας στην Οικουμενική Κυβέρνηση, δηλαδή ότι διαφωνήσαμε στα θέματα προαγωγής αξιωματικών του Στρατού και έτσι παραιτήθηκε η Κυβέρνηση, δηλαδή τα πολιτικά μέλη της Κυβέρνησης. Παρέμεινε ο Πρωθυπουργός Ζολώτας με τα πολιτικά μέλη., συμπληρώθηκε και ως Υπηρεσιακή Κυβέρνηση πήγαμε σε εκλογές τις 6ης Ιουλίου του 1989.
Εγώ, κύριε Πρόεδρε, τελειώνοντας, θα σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την πρόσκληση. Αυτά τα οποία είπα, τα είπα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Αυτή είναι η αντίληψή μου. Πιστεύω ότι αυτή ακριβώς υπήρξε η απαρχή της ανάμειξης της SIEMENS με την πολιτική ζωή της χώρας και αυτή η διαπλοκή και αυτή η διαδικασία νομίζω, όπως αποδεικνύεται από το χρόνο, διατηρείται μέχρι σήμερα.
Εάν μπορείτε και φτάσετε στο σημείο να βρείτε και να κατονομάσετε τα πρόσωπα εκείνα, τα πολιτικά τουλάχιστον, τα οποία ακόμη συναλλάσσονται με αυτές τις εταιρείες, θα είναι μια προσφορά της Επιτροπής σας στο πολιτικό σύστημα της χώρας και στον ελληνικό λαό.
Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε."

ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΟΧΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.... ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΑΠΛΑ ΒΑΛΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ.. ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΘΗΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!

1 σχόλιο:

  1. …..Φτου….. στη ‘’Δημοκρατία’’ –τους…., κι ας λερωθεί το φτύμα….!.....

    ….. Δικτατορική Δικτατορία ή Δικτατορία των κακίστων δικτατόρων….. χαμηλού βαθμού….,
    τώρα, πια, κι εδώ…., χξς΄….!

    Αστέμματοι βασιλείς…., ωσεί οι της Αρχαίας Ελλάδος Ευμόλπιδες και Κήρυκες….,
    λες…., ‘’αλά’’ Πολυνείκη κι Ετεοκλή….. σε ‘’εναλλάξ’’ μοιρασιά της Εξουσίας….!

    «Ελέω» του ‘’παρασκηνικού’’ ’’«Μεγάλου Αδελφού»’’ εκλεγμένοι….,
    ‘’αλά’’….,
    τον της Παλιοδιαθηκικής παραβολής των μνων….,
    «κάποιον από ευγενή καταγωγήν, που επήγε σε μακρινή χώρα
    διά να λάβη διά τον εαυτόν του βασιλικήν εξουσίαν και ύστερα να επιστρέψη.»….!

    …..Παράρτημα του ‘’Πανκράτους’’ –του κι η Ελλάδα –μας….,
    η με την μοναδικά ‘’Αινιγματο’’’’λύτρα’’ γλώσσα…., μα και ‘’Αινιγματο’’’’δέτρα’’….,
    καθώς ικανοί αρχαίοι –μας πρόγονοι ‘’έλυσαν’’, και, το ‘’αίνιγμα’’ της ψυχής….:
    βλέπε : Δημόκριτος…., ο που την προσδι•όρισε ως με άκρως απειροελάχιστα ‘’σωματίδια’’ μη ύλης….,
    και την….. σχηματοποίησαν….: βλέπε : σήμα των Ολυμπιακών αγώνων….!

    Όμως, με τους 5 κύκλους –του στoν ίδιο άξονα….: ψυχοDNA….,
    το ‘’διαστρεβλωμένο’’ από εκείνους που ο ‘’Μέγας’’ Εκείνοςςς πέρασε αμαχητί απ’ τη χώρα –τους….,
    ε, με αντάλλαγμα αυτό….!

    Με βάση αυτό, λοιπόν…., ‘’ονειρέψου’’ τις δυνατές ‘’Καθεστωτικές’’ διακυμάνσεις….,
    φανταζόμενος…., από δεξιά προς τα αριστερά…., τους 5 κύκλους στον ίδιο άξονα….,
    μα με τον μεσαίο κύκλο ως ‘’ψυχή’’ του ‘’Καθεστώτος’’….,
    κινούμενης ‘δώθε – ‘κείθε στο ‘’χαρακτηρίζον’’ ‘την ‘’σώμα’’ –της…::
    α΄ ) 1ος κύκλος +οο : ++…., β΄ ) 2ος κύκλος +0 : + ( έστω, -+ )….,
    γ΄ ) μεταίχμιο σημείο +- -+ ή -+ +-….: +- -+ ή -+ +-….,
    δ΄ ) 3ος κύκλος -0 : - ( έστω, +- )….. και….. ε΄ ) 4ος κύκλος -οο : --…::

    ( …..μεταπτωτικό ‘’Κοινωνιο’’’’DNA’’….. )

    * ….. 0 ) …..

    1΄ ) +++ ---- +- -+ ή -+ +-….:: +οο ---- +- -+0 ή -+ +-0….: υπερυπερθετικό ---- ουδέτερο….:
    Θεανθρωπική Δημοκρατία….: ‘’όλα και τίποτα ---- τίποτα κι όλα’’….,

    2΄ ) ++….:: +οο….: υπερθετικό ή θετικότατο….:
    δημοκρατική Δημοκρατία ή Δημοκρατία των καλλίστων ‘’δικτατόρων’’….,
    [ ….ε, κάτι σαν το….. «παν κάλλιστον : ++ αμιγές κακού - και κακίστου --….: ++…..»….! ]

    3΄ ) -+….:: +0….: αρνητικοθετικό ή θετικό….: δικτατορική δημοκρατία….,
    [ …..ε, κάτι σαν το….. «ουδέν καλόν : + αμιγές κακού : -….: -+…..»….! ]

    4΄ ) +- -+ ή -+ +-….:: +- -+0 ή -+ +-0….: ουδέτερο….:
    ούτε….. ούτε….. ούτε….. ούτε….,

    {{ …..έι, αλί –μας, εδώ θε να ‘’κατά’’κολλήσουν την ψυχή –μας….,
    στο…., και, ηλεκτροσοκικό…., +- -+0 ή -+ +-0 του ‘’σώματός’’ –της….,
    οι ‘’σχιζο’’κάτθρωποι και δόλιοι κωδικοποιητές της ανθρώπινης Γνώσης….:
    ‘’φυτοποίησή’’ –μας….. κι ‘’απόλυτος’’ έλεγχος….,….! }}

    5΄ ) +-….:: -0….: θετικοαρνητικό ή αρνητικό….: δημοκρατική δικτατορία….,
    [ …..ε, κάτι σαν το….. «ουδέν κακόν : - αμιγές καλού : +….: +-…..»….! ]

    6΄ ) --….:: -οο….: υποαρνητικό ή αρνητικότατο….:
    δικτατορική Δικτατορία ή Δικτατορία των κακίστων δικτατόρων….,
    [ …..ε, κάτι σαν το….. «παν κάκιστον : -- αμιγές καλού + και καλλίστου ++….: --…..»….! ]

    { ‘’7’’ ) …..το….. --- ---- -+ +- ή +- -+….:: -οο ---- -+ +-0 ή +- -+0….:
    υποϋποαρνητικό ---- ουδέτερο….: Σατανοκατθρωπική Δικτατορία….:
    ‘’τίποτα κι όλα ---- όλα και τίποτα’’….. αδύνατον…., εξ ορισμού του όντως Θεού….! }

    0΄) …..

    ( …..προπτωτικό ‘’Κοινωνιο’’’’DNA’’….:
    οι κύκλοι -0 και -οο, εδώ, ομόκεντροι…., ενώ οι +οο και +0 σιαμαίοι σε σημείο….. )

    * 0 ) …..

    1 ) +++ ---- ++….: +οο ---- +0…:: υπερθετικό ---- θετικό….:
    Θεανθρωπική Δημοκρατία….: όλα και τίποτα ---- τίποτα κι όλα….,

    2 ) ++….:: +οο….: υπερθετικό ή θετικότατο….:
    δημοκρατική Δημοκρατία ή Δημοκρατία των καλλίστων ‘’δικτατόρων’’….,

    3 ) ++…:: +0….: θετικό….: δημοκρατική δημοκρατία….,……………………

    …..Καλό –σας ‘’ταξίδι’’, λοιπόν, στην υπερβατική ‘’Τρέλα’’….,
    ω ‘’εκφυλισμένα’’ –τους κι αμύητα Ελληνούδια….:
    ο φτυμένος –σας….. κι ‘’αποκλεισμένος’’ –τους….. «Τρελός»….. Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.alexandros-zivas.gr
    ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή