Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Η μάντης Ψαρούδα....

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής αναγγέλλει τον Μάρτιο του 2005 την συρρίκνωση των συνόρων της Ελλάδος, κατά την ορκωμοσία του Παπούλια


Αποτελεί το σοκαριστικότερο απόσπασμα απο το βίντεο  
Σημ. hypethros: Έχω μείνει άναυδος απο τη ροή των πληροφοριών που οδηγούν σε εξοργιστικά συμπεράσματα σχετικά με την πολιτική και οικονομική ελιτ του τόπου. Όπως π.χ. η  ομιλία της Ψαρουδα τον Μάρτιο του 2005 στην ορκωμοσία του Παπούλια, και άλλα τόσα που κυκλοφόρησαν κυρίως μέσα στο διαδίκτυο, και σε μικρότερο βαθμό απο τις εφημερίδες.

Νομίζεις οτι αυτά που βλέπεις δεν είναι αληθινά. Οτι κάποιος μας κάνει πλάκα.

Και το κακο είναι πως μεις χωριζόμαστε... ΤΡΩΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΩΝ ΜΜΕ! Και είμαστε έτοιμοι να φάμε τον διπλανό μας. 
Χωριζόμαστε σε δημόσιους και ιδιωτικούς υπάλληλους, σε πασοκτσηδες, νεοδημοκράτες, κκεδες, συνασπιστες και καρατζαφερικούς. 
ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ για να ξυπνήσουμε και να ενωθούμε! Εκτός κι αν δεν θέλουμε την Ελλάδα. 
Μπορεί να θέλουμε μόνο Περιφέρειες και Δήμους. ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗ!

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!!!ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ; ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;ΑΛΗΘΕΙΕΣ;ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ;
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ,ΤΟΝ ΦΟΒΟ ,ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΙΟΥΣ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΜΜΕ.Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΒΑΜΠΙΡ"!! ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή