Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Πάρε τα λεφτά και τρέχα...

Που λέτε λοιπόν ήρθε η ώρα οι "πολιτικοί" μας να πετάξουν λευκή πετσετα. Να αφήσουν τα κλειδιά της χώρας σε ξένους παράγοντες. Σήκωσαν τα χερια ψηλά.
Kαι μη πει κανείς οτι ήταν η οικονομία που τους έκανε να τα παρατήσουν.... ΗΤΑΝ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΣΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. Οπότε για να μη τους πάρουν με τις πέτρες οι ίδιοι οι δικοί τους, ΛΑΚΙΣΑΝ! 
Απο δω και περά, το επιχείρημα τους θα είναι: "ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΝΤ!"

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ----ΤΟ ΔΝΤ
ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ-----ΤΟ ΔΝΤ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ (ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ)-----ΤΟ ΔΝΤ
ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ---- ΤΟ ΔΝΤ

Απλά ΜΑΛΑΚΕΣ δεν καταλαβαίνεται οτι με αυτό που κάνατε ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ για την επιβολή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ... Ποιας δικατατορίας? Μα αυτής που θα επιβάλλει το ΔΝΤ. Αυτής της δικτατορίας που ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. Με την οικονομίκη χορηγία του ΔΝΤ και την υποστηριξη απο τα τσιράκια των τοπικών ΜΜΕ δε θα είναι πολύ δύσκολο. Είτε με την μορφή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, είτε  με την εμφάνιση κάποιου ΣΩΤΗΡΑ-ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ που θα ΠΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και ο κόσμος θα φάει το παραμύθι....

Ελπίζω οτι έστω την ύστατη στιγμή ο κόσμος θα ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ...

ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΑΜΩΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΝΕΡΟ, ΔΡΟΜΟΙ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ)

Πρώτος Σταθμός: Ο Δρόμος
Δεύτερος Σταθμός: Δημοτικές Εκλογές

ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου