Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Δ.Γεωργακόπουλος -"Στο 40% του ΑΕΠ η φοροδιαφυγή " + ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ...

H έκταση της φοροδιαφυγής φτάνει στο 40% ΑΕΠ, όπως φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών κ. Δ. Γεωργακόπουλος στο κοινό Διοικητικό Συμβούλιο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου του Πειραιά στο οποίο ήταν επίσημος προσκεκλημένος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των δύο επιμελητηρίων.

Ο κ. Γεωγρακόπουλος αναφέρθηκε ακόμα στην ανάγκη αναμόρφωσης των ελεγκτικών μηχανισμών, την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, την ηλεκτρονική διασύνδεση, την ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων, την εκπαίδευση των υπαλλήλων στις νέες μεθόδους και τα ηλεκτρονικά μέσα, την ανασύσταση του ΣΔΟΕ, τους τακτικούς περιοδικούς ελέγχους με κεντρική επιλογή, το point system, τους προληπτικούς κυκλικούς ελέγχους, τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, τις ποινές που φθάνουν μέχρι κατάσχεση για όσους φοροδιαφεύγουν και διαθέτουν μεγάλα περιουσιακά στοιχεία............

http://stock.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=27744

Σημ.axinosp: Ήμουνα νιός και γέρασα και η φοροδιαφυγή καλά κρατεί με την φροντίδα και την αγάπη των κομμάτων της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Φυσικά κάθε παπάρας που περνάει από το υπουργείο βγάζει λόγους για αναμόρφωση, αναδιάρθρωση, νέες μεθόδους και τις σχετικές παπαριές που λένε κάθε φορά στους δεκάρικους αυτούς λόγους.
Απειλούν με κατασχέσεις τους ωφειλέτες και άμα χρωστάς 300 ευρώ γνωρίζεις την φιλοξενία των κρατητήριων της ΕΛΑΣ.
Αν βέβαια είσαι επώνυμος σαν τον Βοσκόπουλο και χρωστάς 5,5 εκατομύρια για 17 χρόνια , τότε οι κατασχέσεις δεν ισχύουν για σένα αλλά φτάνεις μέχρι να γίνεις σύζυγος υφυπουργού.



ΠΗΓΗ: AXINOSP

ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... (ΑΠΟ ΤΟ TROKTIKO)

"Πολύτεκνη μητέρα με 5 παιδιά, με ράμματα γιατί είχε γεννήσει και το πέμπτο παιδί είκοσι (20) ημερών, πήγε σε αστυνομικό τμήμα να βγάλει διαβατήριο και βρέθηκε να χρωστά στο δημόσιο περίπου 4.500€ από επιχείρηση που διατηρούσε ο πρώην άνδρας της στο όνομά της η οποία είχε κλείσει. Μετά από τηλ. επικοινωνία που είχε ο αξιωματικός της αστυνομίας με τον εισαγγελέα είπε να κρατηθεί γιατί δεν γνώριζε η δικαιοσύνη αν χρωστά και άλλα χρήματα στο δημόσιο. Το αποτέλεσμα, την επόμενη ημέρα οδηγήθηκε από αστυνομικούς στο δικαστήριο για να δικαστεί, αφού είχε αφήσει το νεογέννητο παιδί της στο σπίτι και έμεινε το βράδυ στο τμήμα από την προηγούμενη το πρωί. Είναι ένα από τα τόσα περιστατικά που έχουν συμβεί σε απλούς πολίτες. Οι διάσημοι πολίτες όμως ΔΕΝ χρήζουν ίδιας αντιμετώπισης. Μήπως πρέπει να γίνουμε όλοι διάσημοι ή πολιτικοί;…"

Σημ. Hypethros: ΠΟΣΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου