Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Το παραμύθι της ημέρας...


ΑΥΤΟΙ τελικά κάνουν ότι είναι δυνατόν για να αποδείξουν ότι δεν είναι μέρος του ελληνικού λαού. ΑΥΤΟΙ δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν παραπάνω να μας πείσουν ότι δεν έχουν ούτε την ίδια στόχευση, ούτε τα ίδια όνειρα, ούτε.τις ίδιες επιδιώξεις με εμάς. Είναι ποτέ δυνατόν την πιο κρίσιμη ημέρα στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, στη σκιά των θλιβερών θανάτων τριών ανθρώπων, στις ειρηνικές διαμαρτυρίες χιλιάδων ανθρώπων, ΑΥΤΟΙ σε τηλεοπτικούς σταθμούς να ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με το εάν η Ντόρα διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία και να το αναγορεύουν σε ύψιστο ζήτημα; Τί σκατά συμβαίνει τελικά; Τόσο στραβός είναι ο γιαλός ή τόσο στραβά αρμενίζουμε; Προφανώς και αξίζει ένα κομμάτι από την ενημέρωση του ελληνικού λαού τα όσα συνέβησαν στην Ελληνική Βουλή.

Τόσο οι διαγραφές από τη Ν.Δ όσο και από το ΠΑΣΟΚ. Και από τα δύο όμως. Έτσι; Όχι να αφιερώνουμε τα πάντα για μία πολιτικό, όσο σημαντική ή λιγότερο σημαντική μπορεί να είναι αυτή. Μπροστά όμως σε όλα αυτόν τον κυκεώνα των αιματηρών μέτρων, το να ασχολείσαι με τη Ντόρα, μοιάζει με τη μεγαλύτερη προσπάθεια παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού. Έτσι; Και όλα αυτά τη στιγμή που η πορεία στο Σύνταγμα δέχθηκε αναίτια επίθεση από αστυνομικούς….


Σημ. hypethros: Έχουμε να φάμε παραμύθι, αποπροσανατολισμό, χειραγώγηση, αντιπερισπασμούς κλπ κλπ που θα πάει σύννεφο... Οχι οτι δεν γινόταν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τώρα το φαινόμενο θα ενταθεί.
Α! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SIEMENS ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ?? ΚΑΝΑ ΝΕΟ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου