Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Θα πει κανείς στους Γερμανούς ότι ΕΜΕΙΣ τους πληρώνουμε και όχι αυτοί εμάς;

Ποιός δουλεύει περισσότερο: Οι Έλληνες ή οι Γερμανοί;

Πίνακας από τον διεθνή οργανισμό για την οικονομική συνεργασία και ανάπτυξη (ΟΟΣΑ).

Μέσος όρος ωρών εργασίας
(Average annual hours actually worked per worker) :


Ελληνας εργαζόμενος: 2.120 ώρες
Γερμανός: 1.432 ώρες


Οι Έλληνες δουλέυον 48% περισσότερες ώρες από τους Γερμανούς. Με στοιχεία.
Σκεφτείτε τώρα τα στοιχεία για το δημόσιο χρέος, που σας παρουσιάσαμε παλιότερα και δείχνουν ότι υπάρχουν δεκάδες χώρες στον πλανήτη, με πολύ μεγαλύτερο χρέος από μας και συμφωνείστε μαζί μας: ε, δεν είμαστε ούτε οι πιό τεμπέληδες, ούτε οι πιό αντιπαραγωγικοί στον κόσμο. Δεν φταίει το DNA μας, φταίει το μπουρδέλο κράτος, στο οποίο όσο και να δουλεύεις δεν φαίνεται. Είναι θέμα οργάνωσης.
Να οργανωθούμε Γιώργο, να πατάξουμε τη γραφειοκρατία και τη διαφθορά κι όχι να πτωχεύσουμε.
Αλλα εσύ διάλεξες τον εύκολο δρόμο.
Και μη μου πεις για προσπάθειες πάταξης της γραφειοκρατίας, γιατί θα σου φέρω το καινούριο φορολογικό νομοσχέδιο στο κεφάλι. Και ζυγίζει δύο κιλά ! 90 σελίδες ..."απλούστευσης".
Το χειρότερο νομοσχέδιο όλων των εποχών.

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_6301.html#ixzz0mr1BytpN

Θα πει κανείς στους Γερμανούς ότι ΕΜΕΙΣ τους πληρώνουμε και όχι αυτοί εμάς;

Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τη γερμανική ανθελληνική υστερία που συχνά εκτροχιάζεται σε ρατσιστικό και ναζιστικό λόγο, είναι με στοιχεία.


Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, ο Έλληνας όχι μόνο δεν είναι τεμπέλης, αλλά εργάζεται περισσότερες ώρες από οποιονδήποτε Ευρωπαίο ή Αμερικάνο. Ναι, ακόμη και από τους Αμερικάνους και τους Άγγλους, εργαζόμαστε περισσότερες ώρες. Ακόμη και από τους Γιαπωνέζους εργαζόμαστε περισσότερες ώρες. Από τις 30 χώρες τού ΟΟΣΑ, μόνο στη Νότια Κορέα δουλεύουν περισσότερο από ό,τι εμείς. Και φυσικά, τα στοιχεία είναι αμείλικτα: Δείχνουν ότι δουλεύουμε 48% περισσότερο από ότι οι Γερμανοί τιμητές μας:
http://stats.oecd.org/Index.aspx?DatasetCode=ANHRS


Το πρόβλημά μας είναιη παραγωγικότητα, η οποία είναι χαμηλή, αλλά γι'αυτό δεν φταίει ο Έλληνας, φταίει το σύστημα.


Ακόμη, ας πει κάποιος στους απογόνους τού Χίτλερ ότι ΕΜΕΙΣ τους πληρώνουμε και όχι αυτοί εμάς, όπως τσιροκοπάνε εδώ και τρεις μήνες από τα έντυπά τους. Στην παρακάτω ιστοσελίδα τού Υπουργείου Εξωτερικών θα βρείτε ένα αρχείο Word σχετικά με το εμπορικό ισοζύγιο Ελλάδας-Γερμανίας. Στον πρώτο πίνακα που θα συναντήσετε διαβάζοντας, θα δείτε ότι κάθε χρόνο η Ελλάδα έχει έλλειμμα στο εμπορικό της ισοζύγιο με τη Γερμανία που κυμαίνεται από 4,5 έως 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ! Αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο, 4,5 - 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ φεύγουν από την Ελλάδα για να μπουν σε γερμανικές τζέπες. Κι αυτό, χωρίς να προσμετρήσουμε τα πόσα επιπλέον δισεκατομμύρια κερδίζουν οι Γερμανοί από τα δημόσια έργα και τις εταιρείες τηλεπικοινωνίας που τους αναθέτουμε ή πουλάμε, όχι επειδή είναι οι καλύτεροι, αλλά επειδή λαδώνουν γενναιόδωρα τους διεφθαρμένους πολιτικούς μας. Άρα, κακώς ουρλιάζουν κάτι Focus και κάτι Bild ότι τάχα τους τρώμε τα λεφτά. Αυτοί τρώνε τα δικά μας λεφτά. Τα 20 δισεκατομμύρια που μας έδωσαν οι Γερμανοί από το 1981 έως τώρα, τα πήραν πίσω μέσα σε 4-5 χρόνια. Πιστεύει κανείς ότι θα μας έδιναν λεφτά αν δεν ήταν σίγουροι ότι θα τα έπαιρναν πίσω στο πολλαπλάσιο; Τι είναι η Γερμανία, UNICEF;


http://www.agora.mfa.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=57&fid=25050


Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει ό,τι θέλει. Πρέπει όμως να απαιτήσουμε από τις γερμανικές αρχές, στην Ελλάδα αλλά και στη Γερμανία, να καταδικάσουν τα ρατσιστικά δημοσιεύματα εις βάρος τής Ελλάδας. Σε όλον τον κόσμο μας κριτικάρουν για τις παθογένειές μας, αλλά βλέπουν τη γενικότερη εικόνα της κρίσης, και δεν τσουβαλιάζουν όλους τους Έλληνες σε ένα χοντροκομμένο στερεότυπο. Οι Γερμανοί είναι οι μόνοι που συκοφαντούν συλλήβδην όλους τους Έλληνες με ρατσιστικό τρόπο.


Θα ανέχονταν τόσο ψύχραιμα οι γερμανικές αρχές ένα άρθρο που θα έλεγε: "Οι Εβραίοι θέλουν πάλι τα λεφτά μας"; Δεν νομίζω! Γι' αυτό λοιπόν, πρέπει χωρίς φανφάρες και θεατρινισμούς, να κάνουμε ένα μποϊκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα μέχρι να καταδικάσουν οι Γερμανοί πολιτικοί τα κατάπτυστα άρθρα. Κλείνουμε τη στρόφιγγα των ευρώ και σταματάμε να πληρώνουμε τη Γερμανία. Γιατί ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε τους Γερμανούς και όχι αυτοί εμάς. Στο κάτω-κάτω, τα προϊόντα τους δεν είναι και τόσο καλά πια. Έτσι δεν είναι; Τα αυτοκίνητά τους ντεραπάρουν στις στροφές (Mercedes A Class) και τα υποβρύχιά τους μπατάρουν.
Φιλικά,
Στέργιος.

ΑΠΟ ΤΟ BLOG: TAXALIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου