Τρίτη 4 Μαΐου 2010

4+1 λύσεις για να αποφύγει η Ελλάδα την κρίση

Ο καμένος απο τα λαμόγια και τις κυβερνητικό-επιχειρηματικές αλλαξοκωλιές λαός του ΠΑΟΚ, δίνει τη λύση για την έξοδο απο την κρίση.

Τέσσερις (4) ριζοσπαστικές προτάσεις - το απόσταγμα της εμπειρίας του λαού του ΠΑΟΚ απο τα ξεπουλήματα, τους φυτευτούς προέδρους και της ενασχόλησής του για χρόνια με θέματα πολιτικού-οικονομικού-νομικού-λογιστικού (οτιδήποτε άλλο ...εκτός απο αγωνιστικού) ενδιαφέροντος. Έκφραστης του λαού, ο Georgie-4:

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΕΣ...

1. Τράμπα ΑΦΜ με χώρα της Αφρικής, όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου με την Κασσάνδρα. Και ας ονομαστουμε απο Hellenic Republic σε Greek Republic. Εδώ θα πρέπει να αλλάξει και η σημαία μας. Λύση είναι οι γραμμές αντι για ελευθερία η θάνατος, πλέον να γίνουν παραπάνω συμβολίζοντας το ελευθερία η χρεωκοπία.

2. Υπαγωγή του κρατος στο αρθρο 44, αφου εμφανίσουμε στοιχειά ότι το 70% των συνολικών χρεών ανήκει σε ένα κύριο Γιώργο Παπαδόπουλο, κάτοικο Αθηνών. Όσους πιστολιασουμε, θα τους στείλουμε να πληρωθούν απο την ΕΕ. (βλ. ΠΑΕ Αρης)

3. Διακήρυξη της ανεξαρτησίας της νήσου Ψεριμου, της οποίας η νεοσύστατη κυβέρνηση σε μια ένδειξη ανθρωπιάς θα αγοράσει το ελληνικό χρέος και δυστυχώς θα χρεοκοπήσει.

4. Έξοδος απο την ΕΕ, εθνικοποίηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, πάγωμα των χρεών στους ξένους πιστωτές και κάλεσμα στον Ούγκο Τσαβες να αναλάβει πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας με αυξημένες αρμοδιότητες.


 
 
Όσο για το ποια στάση πρέπει να κρατήσει ο ελληνικός λαός?? Aυτή τη λύση μας τη δίνει ο μέγιστος Ουρουγουανός-ινδιάνος μαχητής PABLO GARCIA με το τατουάζ που φέρει στο σώμα του:


"Caer está permitido, levantarse es obligatorio"
Δηλαδή:
"Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ GEORGIE ΚΑΙ PABLO....

1 σχόλιο:

  1. Απο τα πλεον γαματα posts που ειδα τελευταια...

    Εχω κλασει στα γελια!!!!!!

    Ειναι πολυ μπροστα ο τυπος... Ευγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή